„Zsazsa végre hazatérhet” – meglepő kérése van az özvegy férjnek





A dívát hosszú idő után, kedden végső nyugalomra helyezik a Nemzeti Sírkertben. Az özvegy reagált az őt ért vádakra.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.12.
végső búcsú

Már öt éve, hogy nincs közöttünk a magyar születésű, de Hollywoodban világsztárrá váló modell Gábor Zsazsa. Ő volt a világ első és talán máig is ismert legnagyobb hollywoodi szexszimbólum.

A színésznő már régen meghalt, azonban temetésére eddig nem került sor

Zsazsa végre hazatérhet. A Nemzeti Sírkertben kedvesen reagáltak a kérésére, hiszen mindenképp szülőhazájában, Magyarországon szeretett volna nyugodni. Már Budapesten vagyok, és magammal hoztam a hamvait. Minden emlék, ami vele kapcsolatos, a magyarokat illeti. A 2002-es balesete után szívinfarktust kapott, és még nehezebben mozgott. Ám mindenképpen Magyarországra akart utazni, hogy ott kezeltesse magát. Azt mondta, csak otthon lenne igazán jó kezekben” – mondta a Blikknek Frederic von Anhalt herceg, Gábor Zsazsa özvegye.

A színésznőnek 2005–2007 között két agyvérzése volt, 2011-ben amputálni kellett jobb lábát térdtől lefelé egy fertőzés miatt.

Erős vádak érték az özvegyet

A herceget nyerészkedéssel és kihasználással vádolták meg, azonban ez nem volt igaz. Sőt ezt bizonyítva a férj nem érkezett üres kézzel Magyarországra, ugyanis elhozott néhány fontos ereklyét, ami a színésznőhöz köthető.

A herceg különböző emléktárgyakat hozott, amelyek Gábor Zsazsához köthetőek Fotó: Getty Images

Sokan vádoltak meg a 34 évig tartó házasságunk alatt, és Zsazsa halála után is, hogy nyerészkedni akarok rajta, de ez nem igaz. Ezeket az emléktárgyakat nem árulni vagy elárverezni akarom, csak átadni Magyarországon annak, aki a legnagyobb becsben tartja majd” – fejtette ki az özvegy, aki azt is elárulta, elhunyt felesége néhány kedvenc tárgyát is a sírba helyezi majd.

Gábor Zsazsa temetését július 13-án tartják. Ezzel kapcsolatban Frederic von Anhalt herceg a gyászolókhoz egy különleges kéréssel fordult. Azt kérte, hogy a temetésre azok, akik végső búcsút szeretnének venni tőle, ne fekete ruhában érkezzenek, hanem ünnepeljük őt úgy, ahogyan élt, vidáman.





Ezeket olvastad már?
Fenyő Iván félti a világot a mesterséges intelligánciától

Fenyő Iván félti a világot a mesterséges intelligánciától

A kis Lajos herceg még csak 6 éves, de már a testvére koronájára vágyik

A kis Lajos herceg még csak 6 éves, de már a testvére koronájára vágyik

Tündéri fotó, ilyen nagyra nőtt Berki Mazsi kislánya

Tündéri fotó, ilyen nagyra nőtt Berki Mazsi kislánya

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás