Elképesztő, a szülés után egy héttel visszanyerte alakját Sáfrány Emese - Fotó!





Sáfrány Emese és párja számára kisfiuk születése volt életük legboldogabb pillanata. Ádám mindvégig a vajúdó kismama mellett volt, és bár nem volt betervezve, hogy ő vágja el a köldökzsinórt, az ott átéltek még ezt is megváltoztatták.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.01.
bombanő

A pici Nolen egy héttel ezelőtt, csaknem egy hónappal koráb­ban született meg. A szülők még szok­ják az új helyzetet, és boldogabbak, mint valaha.

„Hosszú vajúdásom volt, más helyett nem tudok véleményt alkotni, de minden másképpen alakult, mint ahogy azt elképzeltem. Miután hirtelen elmúltak a fájdalmaim, akkor tudtam csak igazán belegondolni, hogy megszületett és már ott van velem a kisfiam” – mesélte a Borsnak Emese. – „Nolen érkezésének minden pillanatát Ádámmal közösen éltük át, végig velem volt, százszázalékosan, amiben tehette, kivette a részét. Eredetileg a párom nem akarta elvágni a köldökzsinórt, az ott átélteknek köszönhetően végül ezt is megcsinálta. Csodálatos érzés volt, azóta is mindent pillanatot közösen élünk át, együtt pelenkázunk, fürdetünk. Erre az időszakra szabadságot vett ki, így most hármasban igyekszünk beleszokni az új helyzetbe.

Egy hete adott életet kisfiának

Emese július közepére várta a csöppséget, így a költözést is úgy időzítették, hogy még az érkezése előtt elfoglalják új otthonukat.

”Mindhármunknak új ez a helyzet, nekünk pedig sok olyan feladat van, amivel először találkozunk. Ehhez képest szépen haladunk. Mégis kicsit váratlanul ért az érkezése, hiszen majdnem egy hónappal hamarabb született, ezért nem tudtunk úgy felkészülni, ahogy azt terveztük. Amíg én kórházban voltam, anyukám, a nővérem és Ádám csinált meg mindent az érkezésünkhöz. Épp költözés előtt állunk, úgy szerettük volna, hogy Nolent már oda vigyük haza, de egy kicsit másképp alakult„ – mondta.

Emese alig egy héttel a szülést követően már csaknem visszanyerte az alakját, senki meg nem mondaná, hogy most adott életet gyermekének.

Bár Emese nem diétázik, mégis szinte egy hét alatt sikerült visszanyernie a szülés elôtti formáját

Nagyon szerencsés vagyok, de nyilván ez az orvosnak és a szülésznőnek, illetve a sportnak is köszönhetem. Nincsenek fájdalmaim, egy hét alatt szépen visszahúzódott a pocakom, talán még egy-két hét, és teljesen visszanyerem a korábbi alakomat. De nem feltétlenül erre akarok most koncentrálni, hiszen a pihenésre is kevesebb idő jut, de az életünk ezen szakasza nem erről szól. Amikor Nolen alszik, mi is lepihenünk, már most előfordul, hogy három órát is aszik egyhuzamban. Nagyon boldogok vagyunk, és szinte megállás nélkül gyö­nyörködünk a csodás a kisbabánkban„ – me­sélte Emese.

 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás