Katalin hercegné boldog kisfia képével küldött titkos üzenetet

Louis herceg legújabb fényképe, amit a cambridge-i hercegnő készített, egy nagyon világos üzenetet tartalmaz Harry hercegnek.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.25.
Katalin hercegné

Vilmos herceg és Katalin hercegné immár három gyönyörű kisgyermek boldog szülei. A kis György herceg, Sarolta hercegnő és a kis Lajos herceg pedig egyik legkedveltebb játéka biciklizni a Kensington-palotát körülvevő gyönyörű kertben. A napokban ünnepelte a kis Lajos herceg a harmadik születésnapját, amihez kapcsolódóan édesanyja készített róla egy imádnivaló fényképet. Ám sokan úgy gondolják, hogy nem egyszerűen egy ártatlan képről van szó, hanem sokkal mélyebb jelentése van.

A News oldala szerint Katalin hercegné ezzel akart üzenni Harry hercegnek. Ugyanis mint ismert, a herceg és Meghan az Oprah Winfrey-nek adott interjúban elárulta, hogy amikor ő kicsi volt, neki nem adatott meg, hogy együtt biciklizhessen az apjával. Ezért is szeretne számtalan közös élményt megélni kisfiával, Archie-val. Többek között ez a kijelentése is sokkolhatta a királyi családot, mivel kisgyermekként több fénykép is készült róla, a testvéréről és édesapjáról közös biciklizés közben.

Talán épp ezért is esett Katalin hercegné választása egy biciklire a születésnapi fotózás kapcsán. A kellékek egyébként nem szokatlanok a trónörökösök születésnapi fényképein, de kerékpár még sosem szerepelt egyiken sem. A portál szerint ezek alapján egyértelmű, hogy Katalin hercegné okkal tette közzé kisfia boldog fotóját, amin egy piros biciklin ül. Ezzel azt üzenheti Katalin, hogy Harry rosszul emlékezik a gyerekkorára, és mégsem mellőznek annyit a trónörökösök, mint azt állította.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás