RETRO RÁDIÓ

„Láttam az alagutat, a fényt a végén” - megérintette a halál Delhusa Gjont





Halál közeli élményéről mesélt Delhusa Gjon, teljesen megváltozott az élete, miután megfertőződött a koronavírussal.



Megosztás
Szerző: Metropol
2021.03.14. 10:40
koronavírus Delhusa Gjon

Mint arról a Metropol beszámolt, Delhusa Gjon november elején az intenzív osztályt is megjárta, miután pozitív koronavírus tesztet produkált. Az énekes betegségének elején maga jelentette be, hogy megfertőződött. Azonban az állapota egyre rosszabb lett. Borzalmas kínokat élt át az énekes, aki olyannyira legyengült a vírustól, hogy amikor már a leletei is kielégítőek voltak, még mindig olyan gyenge volt, hogy a szoba egyik sarkából nem tudott átsétálni a másikba.

Delhusa Gjon és szerelme, Fanni még mindig bezárkózva élnek, nem találnak vissza a régi mindennapjaikhoz. A természet eddig is fontos volt a számukra, de még inkább meghatározó szerepet kap az életükben. Sőt ennek inditatásán az aranykalászos gazdaképzésre jelentkezett az énekes - tudta meg a Blikk.

Fotó: Metropol

„Ha valamit megtanultam a koronavírus miatt, akkor az az, hogy a pénz hajhászása már semmilyen formában nem érdekel. Legyen meg annyi, amiből megélünk, a többi pedig nem fontos. A csilivili dolgok már megvoltak, többé nem érdekelnek. Fanni mindenben támogat, mindkettőnk életét kitölti most a természet” - árulta el Delhusa, majd nagy sóhajtással idézte fel a halálközeli élményét, ami miatt úgy döntött, elengedi a számára már nem fontos dolgokat.

„Amikor félaltatásos kómában voltam a kórházban, láttam az alagutat, a fényt a végén, jobbra és balra pedig tűzcsóvákat, amik be akartak rántani. A fény vonzott, de éreztem, hogy nekem még dolgom van, nem akarok elmenni. Több halálközeli beszámolót olvastam azóta, és szinte mindenki ilyen élményekről számolt be. Ma már tudom, ez lehetett a menny és a pokol harca.”





Ezeket olvastad már?
Kiderült, mi vár Lagzi Lajcsira a börtönben

Kiderült, mi vár Lagzi Lajcsira a börtönben

Brutális dekoltázst villantott barátja esküvőjén Salma Hayek – Fotó!

Brutális dekoltázst villantott barátja esküvőjén Salma Hayek – Fotó!

Vadító, szadomazo világot idéző szettben kapták lencsevégre Tóth Andit

Vadító, szadomazo világot idéző szettben kapták lencsevégre Tóth Andit

Hogyan szerezte mesés vagyonát Jákob Zoltán?

Hogyan szerezte mesés vagyonát Jákob Zoltán?

Top hírek



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás