Bangó Margit a lányáról: Minden nap imádkoztam Marikámért!





Bangó Margit és lánya, Marika kilenc éven keresztül nem álltak szóba egymással, nemrégiben azonban elásták a csatabárdot és boldogabbak, mint valaha.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2021.03.24.
békülés

Egy percig sem felejtett el a lánya édesanyjának lenni Bangó Margit. A romazene Kossuth-díjas királynője, mint ismeretes, kilenc év után békült ki lányával, Marikával, aki korábban elszerette édesanyja párját, akivel a mai napig boldog kapcsolatban élnek. A bajok ellenére minden nap gondoltak egymásra, végül Margit volt az, aki Marika betegségének hírét véve félretette a büszkeségét és felhívta a lányát. Az első beszélgetés, majd az azt követő első találkozó könnyesre sikerült, anya és leánya azóta elválaszthatatlanok.

Nem volt kellemetlen újra találkozni, sőt, nagyon nagy öröm volt átölelni az édesanyámat kilenc év után! Nem is tudom elmondani, mennyire megható percek voltak azok!” - mondta el a Mokkában Bangó Marika.

A cigányzene koronázott királynőjének is nagy kő gördült le a szívéről.

„Olyan nap nem volt az elmúlt kilenc évben, amikor ne imádkoztam volna az én Marikámért. Amikor megtudtam, hogy Marika beteg, azonnal siettem hozzá. Sajnálom azt a kilenc évet, de hiszem azt, hogy annál jobban be tudjuk pótolni most” - fogalmazott Bangó Margit.

Bangó Margit és Marika kilenc év után békültek ki (Fotó: TV2)

 

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás