Botrány a vereség után; Szoboszlait megint kitették

Döbbenetes nyilatkozat Angyalföldön, Szoboszlai a kispadon, kitálalt Schumacher magyar barátnője. Ezek voltak a Metropol legolvasottabb sport témájú cikkei a héten.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.10.06. 10:00
Módosítva: 2024.10.06. 13:02
Szoboszlai Dominik Schumacher Vasas

Rosszul sült el a Vasas edzőváltása, a Gera Zoltán helyére érkező Pintér Attilával szenved az angyalföldi csapat. Kiesés a Magyar Kupában, majd két meccsen 0 pont az NB II-ben. A Soroksár után a Mezőkövesd intézte el a piros-kékeket, akik pedig a feljutásra készülnek. Sőt, a gárda egyik játékosának nyilatkozata sokaknál kiverte a biztosítékot.

Urblik József (középen) megmondta a magáét Fotó: Árvai Károly/Nemzeti Sport

Urblik József a 2-1-re elveszített meccs után a kamerák előtt sírta el magát, majd olyat mondott, amire sokan nem voltak felkészülve Angyalföldön.

NB II-es játékosok vagyunk, ennyi.  Ha nincs minőség, legyen akarat, de ha egyik sincs, az felháborító. Gyengék vagyunk. Talán az hozhat változást, ha három-négy embert elküldünk

– mondta könnyekkel a szemében Urblik. 

A Vasas legendája, Váczi Zoltán ennél is továbbment. A teljes cikket ide kattintva olvashatod.

 

Kipakolt Schumacher magyar barátnője 

 

Új szintre lépett a viszály Ralf Schumacher volt felesége, Cora és a család között. A lassan tíz évvel a botrányos válás után is a hajdani Forma–1-pilóta vezetéknevét viselő német celeb és pornómodell régóta nehezményezi, hogy 22 éves fiuk, David Schumacher szóba sem áll vele. Az autóversenyzőként apja nyomdokaiba lépett, jelenleg a német túraautó-bajnokságban (DTM) száguldozó csemete magyar kedvese most az Instagramon fakadt ki szerelme anyja miatt.

A párjához hasonlóan autóversenyző, gyakorlatilag már Michael Schumacher bő családjához tartozó Kesztelyi Vivien 24 óráig látható bejegyzést közölt a közösségi oldalán. 

A teljes cikket ide kattintva olvashatod el. 

 

Szoboszlai a kispadon

Szombaton újra bajnokit játszott a Liverpool Angliában. A csapat a Crystal Palace otthonában lépett pályára, a kezdőcsapatokat hetven perccel az összecsapás előtt hozták nyilvánosságra. Ebből kiderült, Szoboszlai Dominik csak a kispadon kezdte a találkozót.

szoboszlai dominik
Szoboszlai Dominik ezúttal legfeljebb csereként állhat be Fotó: NurPhoto via AFP

A magyar középpályás a második félidőre állt be a szünetben, a Pool pedig 1-0-ra nyert. 

A teljes cikket ide kattintva olvashatod el. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás