Pocsék rajt, a Fradi fiataljai rontották el Pintér Attila örömét

A három pontért utazott a Vasas Soroksárra, ellenben a sárga-fekete mezes együttes meglepetésre 3-2-re nyert. Pintér Attila a második angyalföldi meccsén is alulmaradt, ebben pedig a Ferencváros kölcsönjátékosainak is nagy szerepük van.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.09.23.
Pintér Attila Soroksár Fradi NB II Vasas

A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas már a negyedik forduló után edzőt cserélt. Gera Zoltán után az ideiglenesen kinevezett László András két bajnokin irányíthatta az együttest, a válogatott szünet alatt a klub bejelentette, hogy Pintér Attila lesz az új vezetőedzőjük. A tapasztalt szakember legutóbb 2022 júniusában a III. Kerületi TVE-t edzette, azóta nem volt csapata. Pintér az első meccsén nem tudott nyerni, a MOL Magyar Kupában az élvonalbeli Nyíregyháza tizenegyesek után búcsúztatta az angyalföldi klubot. Az NB II-ben ennél papíron könnyebb ellenfél várt a csapatra, ám a Soroksár hazai pályán szintén megtréfálta a feljutásért küzdő Vasast.

Pintér Attila
Pintér Attila az NB II-ben sem tudott nyerni a Vasassal Fotó: Török Attila

A Soroksár kétszer is megszerezte a vezetést, ám a Vasasnak erre mindig volt válasza. A 62. percben azonban Korozmán Kevin harmadszor is előnyhöz juttatta a Soroksárt, amire már nem érkezett Vasas-gól. Lipcsei Péterék a második győzelmüket aratták az idei bajnokságban és ezzel elmozdultak a kiesést jelentő 15. helyről (jelenleg a 12. pozícióban állnak).

Pintér Attilának meggyűlt a baja a Fradi fiataljaival

A Soroksárt az elmúlt években több ferencvárosi kölcsönjátékos segítette, ez pedig idén is így történik. A védelem bal oldalán Dhonata kezdett, aki remekül végezte a dolgát hátul, de több nagyszerű megindulása is volt. Tóth Alex tavaly már öt NB I-es bajnokin játszott a Fradiban, a 18 éves középpályás végig a pályán volt a Vasas ellen. Elől Halmai Ádámnak 71 perc jutott, Szabó Szilárdot viszont végigjátszatta Lipcsei. Mind a négyen szerves részt vállaltak a sikerből.

Az NB II nyolcadik fordulójában a Soroksár a Budafok otthonába utazik szeptember 29-én, vasárnap. A Vasas szeptember 30-án, hétfőn a Mezőkövesdet fogadja.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás