Rossi a káoszban kap segítséget; veszélyben a sztárok magyar edzője





Ezek voltak a héten a legolvasottabb sportcikkek a Metropolon.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.02.18.
Lionel Messi Barcelonánál BL Marco Rossi

Közel a labdarúgó-Európa-bajnokság kezdetéhez egyre inkább aktuális kérdés, vajon kikre számít Németországban Marco Rossi szövetségi kapitány. A szakember minden posztot illetően komoly döntés előtt áll, de az egyik legégetőbb a védelem problémája. Ott Orbán Willi most tért vissza sérüléséből, Lang Ádám pedig végre újra visszakerült ciprusi csapatába. Kérdés azonban, ki legyen a harmadik védő? Botka Endre meccshiánnyal és sérüléssel küzd, Szalai Attila pedig nyár óta képtelen beilleszkedni a Bundesligában. A kisebb káosznak Mocsi Attila lehet a nagy nyertese. A 23 éves középhátvéd tavaly nyáron igazolt a Zalaegerszegtől a török élvonal újoncához, a Rizesporhoz, ahol kirobbanthatatlan a csapatból.

Marco Rossi csapata óriási lépést tett az újabb Eb-szereplés felé
Rossinak választania kell majd Fotó: MTI

Veszélyben Lőw Zsolt állása a Bayern Münchennél

Teljes a káosz a Bayern München focicsapatánál, a gárda négy nap alatt teljesen leépítette magát. Előbb a Bayer Leverkusen nyerte meg lehelet könnyen a bajnoki rangadót 3-0-ra, ezt követően a BL nyolcaddöntőjének első meccsén a Lazio verte 1-0-ra a bajorokat Rómában. A Német Kupából már rég kiesett a gárda, a Szuperkupát az idény elején elveszítették, így nagyon könnyen megeshet, hogy idén trófea nélkül marad a legendás klub. Ez pedig Thomas Tuchel vezetőedző állásába kerülhet, akivel együtt állandó segítője, Lőw Zsolt is azonnal távozna a klubtól. A vezetők mellett már a szurkolók sem bíznak teljesen a szakmai stábban.

Lazio v FC Bayern Munich - UEFA Champions League
Fotó: NurPhoto via AFP

A Barcelona megpróbálta visszahódítani Lionel Messit

Javier Tebas, a La Liga elnöke elárulta: a Barcelona újra megpróbálkozott Lionel Messi visszacsábításával, tényleg ajánlatot tett az argentin sztárnak, de anyagi okok miatt nem valósult meg a nagy visszatérés .

„Személy szerint úgy éreztem, Messi és a Barça a közös vágyak miatt közel állt ahhoz, hogy megtörténjen a dolog. Amikor ilyen kölcsönös vonzalomról beszélünk, akkor a gazdasági kérdések mellékessé válnak. Lehetségesnek láttam, közelinek láttam. Biztos vagyok benne, hogy Messi a Barcánál szeretett volna visszavonulni” – fogalmazott Tebas.

Messi jóbarátja, az uruguayi Luis Suárez is arról beszélt, hogy az argentin sztár a Barcelonánál szeretett volna visszavonulni.

„Soha nem gondoltam, hogy Messivel Miamiban játszunk újra együtt, mert azt hittem, Leo Barcelonában fejezi be a pályafutását. Egy olyan klubban, ahol mindig is nagyra értékelték, egy olyan csapatban, ahol mindent elért, amit akart” – mondta Suárez.

Messi Párizsból nem tudott Barcelonába igazolni, ehelyett az Inter Miami csapatát erősíti.

Lionel Messi
Sokan hitték, hogy Messi a Barcelonával zárja legendás pályafutását (Fotó: AFP)




 





Ezeket olvastad már?
Évek óta gyötri a fájdalom: súlyos árat fizetett sikereiért a síkirálynő

Évek óta gyötri a fájdalom: súlyos árat fizetett sikereiért a síkirálynő

Letolta a bugyit csupasz szeméremdombjáról a bevállalós röpis bombázó

Letolta a bugyit csupasz szeméremdombjáról a bevállalós röpis bombázó

„Generációs tehetség” – Szoboszlai újra szárnyalhat a Liverpoolban

„Generációs tehetség” – Szoboszlai újra szárnyalhat a Liverpoolban

Dárdai Pál nem maradhat! Szalai Ádám korábbi edzőjével tárgyal a Hertha

Dárdai Pál nem maradhat! Szalai Ádám korábbi edzőjével tárgyal a Hertha

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás