Lionel Messi otthagyja a családi fészket a felesége húga miatt





Lionel Messi és családja már argentin földön tartózkodik. Rosarióban töltik az ünnepeket.



Megosztás
Szerző: SzS
Létrehozva: 2023.12.20.
labdarúgás Lionel Messi karácsony

Lionel Messi és felesége, Antonela, továbbá három gyermekük hazai földön ünneplik a karácsonyt és a szilvesztert. Argentínai érkezésük a szurkolók és a sajtó körében kitörő örömöt váltott ki. A tavalyi világbajnok Albiceleste csapatkapitányának indulását kissé el kellett halasztani, tudniillik megvárta gyermekei iskolai tanévének végét az Egyesült Államokban. 

Lionel Messi két meccsen három gólt szerzett új floridai csapatában
Lionel Messi – Fotó: AFP

Persze a családi fészket egy még fontosabb esemény miatt hagyják el. Messire örömteli program vár, részt vesz Carla Roccuzzo, azaz a felesége, Antonela húgának esküvőjén. Érdekesség, Carla Messi koszorúslányai közé tartozott, amikor a futballista 2017. június 30-án házasságot kötött Rosarióban. Messi az argentin válogatott szövetségi kapitányával, Lionel Scalonival is találkozni fog, szót ejtenek majd a nyolcszoros aranylabdás jövőjéről. 

És mivel közeledik az új MLS bajnoki idényének február eleji rajtja, a klasszis szeretne javítani az előző bajnokság szegényes eredményein. A Goal.com szerint Messi bajnoki címre vezetné az Inter Miamit. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás