Fegyvert fogtak a világsztár édesanyjára: szörnyű rablást szenvedett el az asszony





Nick Kyrgios, az ismert ausztrál teniszező segített a rendőröknek elkapni egy férfit, aki fegyverrel lopta el a sportoló Tesla típusú kocsiját Canberrában.



Megosztás
Szerző: szs
Létrehozva: 2023.05.02.
tenisz rablás

Egy Chris nevű 32 éves férfi fegyvert fogott Nick Kyrgios édesanyjára, és azt követelte tőle, hogy adja át neki fia autójának kulcsát – írja az ausztrál ABC News. A vádlott azt is megkérdezte az ausztrál teniszező édesanyjától, hogy miként kell vezetni az autót, de az asszony erre nem tudott felelni. A férfi kinyitotta a kocsi ajtaját, beült és elhajtott vele. Ekkor Kyrgios asszony – elmondása szerint – elszaladt és segítségért kiáltott.

Nick Kyrgios
Nick Kyrgios Fotó: AFP

Nick Kyrgios a közelben tartózkodott, felhívta a rendőrséget, és a telefonján lévő alkalmazás segítségével segített nekik lenyomozni a Tesla tartózkodási helyét. A rendőrség szerint nem sokkal később megtalálták a járművet, a rendőrök fegyverrel közelítették meg, de a sofőr elhajtott. A rendőrök ezután üldözni kezdték, Kyrgios ezalatt folyamatosan tájékoztatta őket a fejleményekről, emellett a telefonja segítségével 80 km/h-ra korlátozta az autó sebességét. A rendőrség taktikai egysége kordont állított fel Ainslie külvárosában, ahová a sofőr tartott. 

A közlemény szerint a rendőrök végül megállították, kiszállították, és földre fektették a férfit, aki állítólag továbbra is ellenállt, ezért sokkolót használtak ellene. A férfi több sérülést szenvedett, és a canberrai kórházba szállították. Az óvadék letételét megtagadták. A 32 éves tolvajt fegyveres rablással, lopott jármű vezetésével gyanúsítják, illetve azzal vádolják, hogy megtagadta az engedelmességet, amikor a rendfenntartók megállásra szólították fel. A rablás Nick Kyrgios ausztrál teniszező édesanyjának háza előtt történt. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás