Nem kertel a Leverkusen kapusa, ezt gondolja a Fradiról





Március 9-én, csütörtökön a Bayer Leverkusen otthonában lép pályára a Ferencváros az Európa-liga nyolcaddöntőjében. A találkozó kapcsán megszólalt a németek kapusa, Lukás Hrádecký is.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.03.06.
Fradi labdarúgás Európa Liga

Csütörtökön rendezik az Európa-liga nyolcaddöntőjének odavágóit, a Ferencváros a Bayer Leverkusenhez látogat majd. A német topklubból Lukás Hrádecký beszélt hosszasan a magyar rekordbajnokról. A kapus méltatta a Fradit.

Football: UEFA Champions League - 1st round day 4: Group B Bayer Leverkusen (GER) v FC Porto (POR)
Lukás Hrádecký nem győzte dicsérni a Ferencvárost – Fotó: AFP

Veszélyesnek tartom a Ferencvárost. Az a csapat, amelyik a Monaco, a Trabzonspor és a Zvezda előtt megnyeri a csoportját, csak erős lehet

– dicsérte a csakfocinak a zöld-fehér mezes együttest Lukás Hrádecký. „Évek óta dominálják a saját bajnokságukat, és a nemzetközi kupákban is rendre jól szerepelnek. Egy kreatív együttes, remek légiósokkal és válogatott magyar játékosokkal. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz könnyű dolgunk.”

A 81-szeres finn válogatott kapus arról is beszélt, hogy mi kell ahhoz, hogy legyőzzék a Ferencvárost. „Hazai pályán szeretnénk olyan eredményt elérni, hogy nyugodtabban utazhassunk a visszavágóra. Ehhez az kell, hogy mi a szebbik arcunkat mutassuk, sajnos elég hullámzó a teljesítményünk ebben a szezonban.”

Egy valamitől viszont igencsak tart a hálóőr. 

Legutóbb a csoportkörben (2021 szeptemberében) hazai pályán 2-1-re nyertünk ellenük, Budapesten viszont kikaptunk 1-0-ra. Ha most is ez lenne a forgatókönyv, akkor 11-esek döntenének. Bízom azonban abban, hogy erre nem kerül sor.

Az összecsapás csütörtökön 18:45-kor (Tv.: M4 Sport) kezdődik a BayArenában. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás