Elképesztő összegeket kaszáltak a Fradi tegnapi meccsén a sportfogadók





Csaknem 350 millió forint nyereményt hozott a sportfogadóknak a Ferencváros szerda esti továbbjutása a Slovan Bratislava ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójából.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.28.
Tippmix

A Szerencsejáték Zrt. csütörtöki sajtóközleménye felidézi, hogy a párharc első mérkőzését múlt szerdán a szlovákok nyerték 2-1-re a magyar fővárosban, de a pozsonyi visszavágón az FTC 4-1-re győzött, így továbbjutott. A második mérkőzéshez kapcsolódóan több mint 823 ezer egységnyi fogadás érkezett a Tippmixen és a Tippmixprón, illetve 347 millió forintot is meghaladó nyeremény került a játékosokhoz.

A Ferencváros kétgólos előnnyel vonult a szünetre, ami az „1. félidő - 1X2” fogadási soron 2,73-as szorzót jelentett. Az „1X2” fogadási piacra beérkezett tippek 45 százaléka várta a vendég zöld-fehérek sikerét (majdnem 130 ezer helyes tipp), 2,30-as szorzóért.

A találkozó kapcsán az FTC gólszerzőire is megérte tippelni a közlemény szerint: a vezetést megszerző Franck Boli találata 3,00-s, az első meccsen és a visszavágón is gólt szerzett Kristoffer Zachariassen találata 4,00-s oddsot ért, míg Adama Traoré gólja szintén 3,00-s szorzót érhetett.

Az első meccs eredménye nem szegte a sportfogadók kedvét, továbbra is bíztak a magyar bajnokban, amit jól mutat, hogy a „Ki jut tovább?” fogadási sorra érkezett tippek 72 százaléka - közel 40 ezer helyes tipp - lett kiváló, ami 2,89-es nyereményszorzót ért.

A hetvenedik percben született Slovan-gólt majdnem 50 ezer tippelő találta el, a „Mindkét csapat szerez gólt” soron 1,70-es oddsért, míg a „Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5” opciónál a beérkezett fogadások 97 százaléka bízott abban, hogy gólváltás mellett legalább három találat lesz a mérkőzésen, 2,18-as szorzóért. A „Gólszám” fogadási lehetőségnél sokan reménykedtek abban, hogy 4-5 találat lesz a pozsonyi visszavágón, jutalmuk 5,00-s nyereményszorzó lett.

Érdekesség, hogy ismét érkeztek helyes tippek a pontos végeredményre is: az FTC 4-1-es sikeréhez 45,00-s szorzó társult, míg a magyar csapat legalább kétgólos győzelmére is több mint 10 ezer jó tipp futott be a „Hendikep 1:0” fogadási soron, 4,05-ös oddsért. A legalább háromgólos Fradi-sikerben bízók 8,75-ös oddsnak örülhettek a „Hendikep 2:0”-s lehetőségnél a vendég kimenetelt választva.

A Ferencváros következő ellenfele az FC Zürich együttesét hosszabbítás után búcsúztató azeri Qarabag lesz. A jövő heti találkozóra a Tippmixen és a Tippmixprón is lehet már tippelni.





Ezeket olvastad már?
Szörnyű jóslat, gyorsan kirúgják Szoboszlai Dominik új edzőjét

Szörnyű jóslat, gyorsan kirúgják Szoboszlai Dominik új edzőjét

Csodát tett tündéri kisfia Milák Kristóf nagy riválisával

Csodát tett tündéri kisfia Milák Kristóf nagy riválisával

Tényleg eljött a búcsú ideje? Mbappé válaszára várnak Párizsban

Tényleg eljött a búcsú ideje? Mbappé válaszára várnak Párizsban

Csúnyán megégett a Fradinál, ehhez a klubhoz menekülhet a válogatott futballista

Csúnyán megégett a Fradinál, ehhez a klubhoz menekülhet a válogatott futballista

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás