„Nagyon szeretik egymást” – Hosszú Katinka édesapja az eljegyzésről mesélt





Repes a boldogságtól Hosszú Katinka, aki Tenerifén mondta ki a boldogító igent párjának, Gelencsér Máténak. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő örömét csak a fukuokai vb-ről érkező hírek árnyékolják be.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.24.
hosszú istván hosszú katinka

Eljegyezték Hosszú Katinkát, a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok magyar úszónőt. Az Iron Lady Tenerifén mondott igent kedvesének, Gelencsér Máténak.

Előre tudott a fiatalok „tettéről” Hosszú Katinka édesapja, Hosszú István. Az egykori kiváló kosárlabdázó lapunknak elárulta, mindössze egyetlen dolog lepte meg őt.

Persze, beavattak a fiatalok, de be kell vallanom, hogy számomra is új volt, mi több meglepett, hogy a neten jelentették be – mondta Katinka édesapja. – Megtették az első lépést azon az úton, hogy egyszer férj és feleség legyenek. Melyik szülő nem repes az örömtől, ha a gyerekeit boldognak látja? Látom rajtuk, hogy szeretik egymást, kiegyensúlyozottak, ami nagyon fontos az életben.

Elmaradhat a vb

Sajtóértesülések szerint az idén májusra tervezett fukuokai világbajnokságot tovább halasztják, és csak jövőre tartják meg. A vb halasztását a japán rendezők kezdeményezték a Covid-járvány robbanásszerű ottani terjedése miatt. A napi megbetegedések száma az elmúlt hetekben rekordokat döntött, a The New York Times tájékoztatása szerint csupán csütörtökön 45 997 új esetet jelentettek. Ez a magyar úszókat, köztük Hosszú Katinkát is érzékenyen érinti.

Katinka gőzerővel készül

Katinka korábban bejelentette, esze ágában sincs felhagyni az úszással, meg sem fordult a fejében, hogy visszavonuljon.

– Kata úgy készült a szigeten vőlegénye, és Máté apjának segítségével, hogy májusban szerepel a világbajnokságon Fukuokában – utalt Hosszú István arra a hírre, hogy ismét elhalasztják a vb-t. – Nagyon bosszantó lenne a halasztás, hiszen tudom, Kata teljes erőbedobással, minden idegszálával készül a világbajnokságra. Én pedig arra, hogy szurkolhassak neki.





Ezeket olvastad már?
Váratlan esemény történt, Schumacher óriási esélyt kapott

Váratlan esemény történt, Schumacher óriási esélyt kapott

Nagyot kockáztatott, de óriásit nyert Marco Rossi fontos embere

Nagyot kockáztatott, de óriásit nyert Marco Rossi fontos embere

Pucérra vetkőzve mutatta meg bájait Neymar kebelcsoda exe

Pucérra vetkőzve mutatta meg bájait Neymar kebelcsoda exe

Szuper hír Szoboszlai Dominiknak, üzent a fradisták kedvence

Szuper hír Szoboszlai Dominiknak, üzent a fradisták kedvence

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás