RETRO RÁDIÓ

Bárki kérdezhet november 30-án, aki tudni akarja, mit hoz a jövő





A mesterséges intelligencia fejlődéséről tartanak kerekasztal beszélgetést a legnagyobb szakértők, amihez most bárki csatlakozhat és még kérdezhet is a nagy koponyáktól.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.27.
tudomány

Először ül a virtuális kerekasztalhoz Neil deGrasse Tyson amerikai asztrofizikus, milliók által követett tudománykommunikációs személyiség, Stuart J. Russell, a kaliforniai Berkeley Egyetem professzora, és több más, nemzetközi szintű szakértő, hogy a mesterséges intelligencia fejlődéséről beszéljenek. A Future Talks powered by MVM online, angol és magyar nyelven is elérhető talk show-n bárki felteheti kérdését az intelligencia sztárjainak november 30-án.

Ez már nem sci-fi

Akkora áttörést okozhat a mesterséges intelligencia, mint amekkora súllyal bírt az áramhasználat elterjedése egykoron. Okostelefonunkban, autónkban, otthonunkban, az egészségügyben, a közösségi oldalakon, a kereskedelemben vagy éppen az energetikában is ott van a technológia. És ez a jövőben sem lesz másként. Sőt, munkánkat, szabadidőnket és emberi kapcsolatainkat is egyre inkább meghatározza majd. Mégsem tudunk róla eleget, pedig ez régen nem csupán a fehér köpenyes tudósokat érinti. Most itt a vissza nem térő lehetőség, hogy a leginkább szakavatottaknak tegyük fel kérdéseinket.

Mikor és hol? Az élő talk show ingyenesen, bárki által megtekinthető az MVM Facebook- és Youtube-csatornáján, illetve a Future Talks - powered by MVM honlapján november 30-án 18 órától. Az esemény nyelve angol, magyar nyelvű szinkrontolmácsolással. Facebook-esemény

 





Ezeket olvastad már?
Húsvéti sokadalom a Mogyoródi úton

Húsvéti sokadalom a Mogyoródi úton

Vár a Csodák Palotája! - a tavaszi szünetben is

Vár a Csodák Palotája! - a tavaszi szünetben is

Rügyfakasztó körtúra a Normafától

Rügyfakasztó körtúra a Normafától

Nemezkészítő műhely – húsvétra készülünk!

Nemezkészítő műhely – húsvétra készülünk!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás