Otthon Design kiállítás – minden ami építészet és lakberendezés!

A Construma-csokor meghatározó kiállításán a konyhatechnológiától a fürdőszobán át a nappaliig minden megjelenik, ami a lakásbelső kialakításához szükséges lehet.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.03.29.
Módosítva: 2023.03.29.
Otthon Design, lakberendezés

„A csokor teljes látogatóinak több mint fele kifejezetten érdeklődik a téma iránt. A kiállítást 2023-ban is tematizáltabb, főbb témakörökre bontva kívánjuk elhelyezni: a konyha, a fürdőszoba és a wellness (hidegburkolattal együtt), valamint a lakberendezés (és melegburkolat, dizájn) területeire koncentrálva.

OTTHONDesign 2023
Fotó: Rilla/Facebook

A belsőépítészet és lakberendezés témaköreit felölelő rendezvényen a kezdetek óta kiemelt szerepet kap a legújabb hazai dizájn trendek bemutatása, melyről hazai tervezők munkái gondoskodnak a Magyar Design standon. A kiállítás szakmai részét erősíti szintén a kezdetektől a Fabunio – Magyar Fa- és Bútoripari Unió által szervezett konferencia és egyéb szakmai program, bemutató, valamint a Lakberendezők Országos Szövetsége által koordinált, a legújabb lakberendezési trendeket minta enteriőrökön keresztül bemutató projekt.

A Kőfaragó és Műkőkészítő Vállalkozók Országos Ipartestülete részvétele és gyakorlati bemutatója mellett minden alkalommal szakmai konferenciával is csatlakozik a rendezvényhez.”

 

Időpont: március 29.–április 2.
Helyszín: Hungexpo 

Bővebb információkat itt találsz.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás