Ismerd meg magadat! – Denke Ibolya numerológus foglalkozása

Denke Ibolya spirituális pszichológiai tanácsadó, numerológus szeretettel várja beszélgetésre a régi és az új érdeklődőket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.25.
numerológia

Ezo jelentése: belső, ezotéria: belső kör, ezen belül pedig önmagunk megismerése a cél. Van-e érdekesebb dolog az életben, mint megfejteni saját „működésünket”, mindennapi reakcióink kiváltó okait, ragaszkodásaink miértjét. Megtanuljuk, hogy csak egyetlen „miérttel” foglalkozhatom, a sajátommal. Tudni kell megfogalmazni azt, hogy félénk vagyok, hogy túl rámenős, vagy például erősen vonzanak az anyagi előnyök. Ez nem könnyű.

EZ-O-KOS-klub-Denke-Ibolya-numerologus-foglalkozasa
Fotó: Facebook

Érdekes és izgalmas felfedezések bukkannak elő egy-egy jellemrajz során. Legizgalmasabb játék magunkat kutatni. Ehhez ad segítséget a numerológia (számmisztika), amely megmutatja, milyenek vagyunk valójában, a jó és kevésbé jó tulajdonságainkkal együtt. A számok megmutatják, hogyan kapcsolódunk a világhoz. Megértjük, miért vagyunk olyanok, amilyenek, miért nem sikerül valami, miért járunk körbe-körbe. A felismerés birtokában másképp viszonyulunk magunkhoz és másokhoz. Elfogadni önmagunkat úgy, ahogy vagyunk. Választ ad betegséghajlamokra, munkahelyi ügyekre, személyes kapcsolatok alakulására, összefüggéseire.
Tanuljunk együtt, egymással, egymástól!” (Denke Ibolya)
Az EZ(O)KOS klub előadásain a részvétel ingyenes.

Időpont: január 25., 17.00–18.30
Helyszín: FSZEK Sétáló utcai könyvtár

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás