RETRO RÁDIÓ

Kraft Sörfesztivál - ahol a magyar kraft sörfőzdéké a főszerep





18 hazai és 8 külföldi sörfőzdével, illetve 5 hazai disztribútor különlegességeivel indult meg csütörtökön a KRAFT Sörfesztivál, a megújult Dürer Kertben.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.10.
sörfesztivál

„Utoljára 2018-ban volt Kraft Sörfesztivál, avagy a kraft sörök rendes évi ”seregszemléje„, szóval leporoltuk a nevet, és megfuttatjuk az új Dürer Kertben a dolgot, ahogy ígértük (nem a kőbányai Főzdepark a helyszín, és ugye nem is az az Ajtósi Dürer sor, ezt azért leírjuk így külön is)” - írják a szervezők.

Fotó: Facebook

„A KRAFT mindig is a szívünk csücske volt. Egy olyan külföldi, régiós neveket is felvonultató nagy sörös ünnepély, ami inkább a hazai fogyasztókat célozza meg, és ahol inkább a magyar kraft sörfőzdéké a főszerep. Nem korlátlan fogyasztásos, grandiózus fesztivál (talán erről vagyunk inkább ismertek), hanem egy tokenes, laza hangulatú rendezvény minden igazi, nagy sörös arcnak (meg a kicsiknek is). Persze lazább koncertek lesznek, ugyanígy hívtunk food truckokat is, szelektorokat, de alapvetően egy kedves, emberközeli, biztonságos, de védettségi igazolvány nélkül látogatható fesztivált szerettünk volna a Duna-partra, ahol mindenki megtalálja a számítását, akár az első ipáját készül meginni, akár rutinos kraft arc, a sokezredik sör után.”

Bővebben itt olvashatsz az eseményről.





Ezeket olvastad már?
Világjáró klub – Kanári-szigetek

Világjáró klub – Kanári-szigetek

Kölyök turbina – újból a gyerekeké a főszerep

Kölyök turbina – újból a gyerekeké a főszerep

WAMP Design Vásár a Néprajzi Múzeumban

WAMP Design Vásár a Néprajzi Múzeumban

Fess gipszmintát vagy készíts tavaszi kopogtatót!

Fess gipszmintát vagy készíts tavaszi kopogtatót!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás