Hogyan függ össze az étrendünk a klímahelyzettel? Hogyan étkezzünk környezettudatosabban?
A vegetáriánus és/vagy vegán étrenddel tényleg megóvható a bolygónk? Hogyan lehet helyi, szezonális alapanyagokból egyszerre teljesértékűen, környezettudatosan és egészségesen étkezni Magyarországon vagy bárhol a világban? A kerekasztal beszélgetés előadói: Aranyos-Gergely Kinga - vegán táplálkozási szakértő, a Vegissima alapítója, Budai Gergely - tréner, coach, spirituális tanító, a Plan@Earth Egyesület alapítója, Kocsis Dóri - a Talpalatnyi történetek blog és a Zero waste konyha szakácskönyv szerzője, Steiner Kristóf - hivatásos és szenvedélyes történetmesélő. Moderátor: Teszár Balázs - tréner, coach , a Plan@Earth Egyesület tagja. Az esemény ingyenes. Időpont: április 22., 18 óra.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre