Az Én Kertem - A szavazók szeme szépíti a kertet

Szavazási szakaszába lépett az országos fotópályázat!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.17.
Módosítva: 2024.05.17.
fotópályázat kert szavazás

Csak azok tudják igazán, milyen sok örömet szerez egy kert, akik órákat töltenek a gondozásával. Büszkén néznek végig munkájuk eredményén, és úgy érzik, nincs is szebb a környéken! Vagy talán az egész országban? Nehéz objektív véleményt mondani, az egyetlen megoldás a közönségszavazás!

Országos fotópályázat indul kertészkedőknek! Fotó: azenkertem.metropol.hu

„Az én kertem” fotópályázat esetén is szavazás dönt majd a legjobbakról. A voksolás május 17-én 15 órakor indul, és május 27-én éjfélkor zárul. A szavazóknak nem lesz könnyű dolguk, hiszen rengeteg szebbnél szebb fotó érkezett.

A pályázók izgulhatnak azért, hogy a legtöbb szavazatot kapják, hiszen a dicsőség mellett jelentős díjazásban részesülhetnek: 50, 100, illetve 200 ezer forintot nyerhetnek, bankszámlára utalva. A vármegyei forduló után pedig akár az 1.000.000 Ft-os fődíj is az övék lehet.

Nagy tehát a tét, és a közönségnek is megéri aktívan részt venni a játékban! Néhány munkaszüneti nap kivételével naponta 3 x 20.000 Ft kerül kisorsolásra.

Van miért izgulni tehát, és Önnek is érdemes elmondania véleményét a szavazataival. Ezt akár naponta megteheti, megteremtve a nyerés lehetőségét. Adjon egy esélyt a szemének, és a zsebének! Ne hagyja ki az alkalmat!

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás