Elveszett illúziók – KMO Filmklub





A közösségi filmnézésre Bárdos Csaba filmesztéta vezetésével kerül sor. Elveszett illúziók 1983 (Gazdag Gyula – játékfilm).



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.05.10.
Módosítva: 2024.05.10.
filmklub program programajánló

2024-ben a Budapest 150 programsorozathoz kapcsolódva válogatjuk a filmeket, a vetítéseket követően egy rendhagyó filmklub keretében közönségtalálkozóra is várjuk az érdeklődőket.

KMO Filmklub 2024
Fotó: Facebook

A közösségi filmnézésre Bárdos Csaba filmesztéta vezetésével kerül sor, aki a Liszt (volt Balassi) Intézetben való tanítás mellett számos filmklub és pódiumbeszélgetés házigazdája immáron 20 éve. Közreműködésével Budapest 150 éves történeteiből merítve, filmklubunkban idén is közösen elemzünk, emlékezünk, hogy a művészet élvezete és ihlető ereje által méltón élhessük meg mindennapjaink. Moderátorunk missziója a magyar kultúra terjesztése és népszerűsítése a filmnyelv segítségével szabadegyetemi hangulatban.

Mindenkit szeretettel várunk, aki kíváncsi és szeretne mindig valami újat és újat tanulni, a múltat, a jelent és a jövőt egységben, teljes szépségében látni.

Időpont: május 10. 18.00
Helyszín: KMO Művelődési Központ (1191 Budapest, Teleki u. 50.)
 





 





Top hírek

mozi

Szegény párák – Bem mozi

Korának előítéleteitől szabadon, Bella roppant iramban fejlődik, hogy szándékának eleget téve kiálljon az egyenlőség és szabadság mellett.







Hírlevél-feliratkozás