Perczel-Kováts Orsolya: Feeling Good - egy exkluzív koncert

A női lélek sokszínűségét mutatja be Perczel-Kováts Orsolya, fantasztikus zenészek segítségével.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.11.21.
koncert Studio11 Ensembel Perczel-Kováts Orsolya

Az előadás nem véletlenül kapta a Feeling Good címet. Magyarország egyik legfoglalkoztatottabb énekesnője, akinek 12 éve volt ilyen nagyszabású koncertje utoljára, most egy csokorba szedte azokat a dalokat, amelyek fellépésein véletlenszerűen hangzanak el. Valójában egy humorral, szenvedéllyel telített érzelmi hullámvasútra ülhetünk fel vele, ahol együtt nevethetünk, sírhatunk vagy emlékezhetünk, de ami a lényeg, hogy az biztos, jól érezzük majd magunkat!

 

Ebben ráadásul olyan fantasztikus zenészek lesznek Orsolya útitársai, mint a Studio11 Ensemble és a Danubia Zenekar, az este vendége pedig Farkas Gábor Gábriel lesz. Örökzöld, közkedvelt slágerek hangzanak el majd, teljesen egyedi hangzásvilágban, olyanok mint például a„Dimonds are a girl’s best friend”, a „Szerdán tavasz lesz” vagy a „Tíz után”.

Az este egyben dalpremier is lesz, hiszen az énekesnő legújabb megjelent dala itt hangzik el először élőben. Az „Elmegyek” Molnár Levente, Révész Richárd és Major Eszter szerzeménye:
- A dal nemcsak rólam szól, hanem azokról az erős nőkről vagy akár férfiakról, akik, ha nehéz is, de határozott döntést tudnak hozni a már tarthatatlan élethelyzetekben – mondta Orsi. – Én magam olyan típus vagyok, aki nehezen vagy egyáltalán nem alkuszom meg. Már nem egyszer történt meg, hogy egyik pillanatról a másikra feladtam egy kapcsolatot és újrakezdtem mindent, a szerelemben – és persze másban sem – nem vagyok hajlandó a megalkuvásra. Eszter ezt nagyon jól átérezte, megérezte és a dal szövegében tökéletesen megfogalmazta.

Időpont: november 21., kedd 19.30
Helyszín: MOMKult 
Jegyárak és további részletek itt olvashatók.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás