Családoknak: „Talpra magyar” forradalmi szabadulókönyv bemutató





A budapesti családi programot keresőknek ajánlanak izgalmas családi programsorozatot a szervezők a városligeti Millennium Házában minden hétvégén, vasárnap 10-12 óra között!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.06.
családi

„Alkalmanként változóan zene, irodalom, művészet és sok-sok kreativitás fogadja az ide érkezőket. A komplex, két részből álló családi program második felében művészeti workshopon vehetünk részt, mely a foglalkozás adott témájához kapcsolódik.

Fotó: Facebook

Havi egy alkalommal, integrált családi napunkra is invitálunk titeket, mely vasárnapokon ingyenesen vehettek részt. Célunk, hogy ép és akadályokkal élő vagy speciális igényű gyerekek kötetlen módon találkozhassanak, és a kézműves foglalkozások során együtt alkothassanak. Ezeken az alkalmakon a férőhelyek korlátozottak, ezért regisztrációhoz kötöttek.”

Március 6-i program:

Talpra magyar című forradalmi szabadulókönyv játékos bemutatója.

„Légy részese az 1848-as forradalomnak! Tarts Petőfi Sándorral és a márciusi ifjakkal, írd meg a Nemzeti dal szövegét, foglaljátok el a Landerer-nyomdát, és nyomtassátok ki a 12 pontot! Fejtsétek meg a kódolt üzeneteket, és cselezzétek ki a titkosügynököket! A program során együtt társasjátékozhatsz a Talpra, magyar! című forradalmi szabadulókönyv szerzőjével, Fodor Veronikával és az illusztrátorral, Lanczinger Mátyással, és elkészítheted saját kokárdádat és Fürkész jelvényedet, sőt, megkapod a Tízek Társasága igazolványod is!”

Helyszín: Millennium Háza

Időtartam: 120 perc

További részletek itt.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás