RETRO RÁDIÓ

Novák Előd: a Jobbikban korábban is szokás volt a lakhatási támogatással való visszaélés





Megdöbbentő dolgokat állít Jakab Péter botránya ügyében Novák Előd, volt Jobbik-alelnök a pártban uralkodó gyakorlatról. Mint írja, Jakabot még sosem látták Újbudán, pedig ő ott önkormányzati képviselő. Novák szerint Jakab „úgy tűnik, ismét csak zsebre teszi a képviselők lakhatására szánt pénzt, közben meg vagy szállodázgat, vagy frakciópénzből bérelnek neki másik lakást, ahogy kocsit is, sofőrrel, a nép egyszerű gyermekének...”



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.18.
botrányos

Novák Előd a Bors cikkét a botrányról megosztva írta, hogy: „az alábbi leleplezés egy konkrétumokat tartalmazó cikk, azzal szemben egyelőre csak Jakab üres tagadása áll.” A Mi Hazánk politikusa nagyon erős tényekkel támasztotta alá a Bors állításait.

A Jobbikban pedig sajnos korábban is bevett volt a lakhatási támogatással való visszaélés, hiába tiltakoztam ellene, míg a frakció ki nem zárt...

A botrányok után annyit sikerült elérnem, hogy általános szabályként kimondta a Jobbik: aki a lakhatási támogatásból nem lakást bérel, hanem zsebre teszi, az legalábbis frakcióelnökségi tag nem lehet. De az első tisztújításon felrúgták ezt is...

A politikus a pártelnökről is botrányos titkokat árul el bejegyzésében:

Jakab Péter újbudai lakásbérlése azért is visszás, mert egy miskolci lakos praktikusan a Parlament közelében, de legalábbis Miskolc felé, a pesti kerületekben bérel lakást, a távoli Újbudán csak akkor éri meg, ha az Országgyűlés Hivatalának pénze így egy ismerősénél landol, akitől ott tud lakást béreltetni. Nem csoda, hogy Jakabot sosem láttuk Újbudán, pedig önkormányzati képviselőként én is hallottam volna róla, ha a hétköznapjait errefelé tölti. De úgy tűnik, ismét csak zsebre teszik a képviselők lakhatására szánt pénzt, közben meg vagy szállodázgat, vagy frakciópénzből bérelnek neki másik lakást, ahogy kocsit is, sofőrrel, »a nép egyszerű gyermekének«.”





Ezeket olvastad már?
Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás