„Nem lehetne valaki más az ellenzéki jelölt?” – A Kutyapárt vezetője is kiakadt Márki-Zay Péterre





Kovács Gergely a Facebook-oldalán fakadt ki, miután a baloldal miniszterelnökjelöltje Gattyán Györgyhöz hasonlította a Magyar Kétfarkú Kutya Pártot.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.01.13.
ellenzéki balhé

Indulatosan reagált Kovács Gergely a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke Márki-Zay Péter ATV-ben tett kijelentésére, miszerint a Kutyapárt az ellenzéki szavazatok megosztása szempontjából ugyanaz, mint Gattyán György. Kovács a Facebook-oldalán így fakadt ki: „Az ellenzéki szavazók megosztása. Mondja ő, aki vélt fideszszavazó-kompatibilis dumákat tol nekünk, és nála inkább senki nem »osztotta meg« az ellenzéki szavazókat mostanság.”

 

Márki-Zay Péter a másik ellenzéki pártot is kritizálta – Fotó: Cseh Gábor/Vas Népe

Az elnök szerint az sem igaz, hogy Márki-Zay „könyörgött nekik”, hogy vegyenek részt az előválasztásban, sőt egyáltalán nem is beszéltek ilyenről. „Nem lehetne valaki más az ellenzéki jelölt, aki nem ilyen?” – tette fel a kérdést posztja végén Kovács.

A Kutyapárt elnöke nem először kritizálta a baloldal kormányfőjelöltjét. Kovács Gergely októberben arról beszélt, hogy Márki-Zay telefonon felajánlotta neki, hogy az egyelőre még nem létező hetedik frakcióban garantálna neki egy helyet, ha cserébe nem indulnak külön a választáson, ő azonban elutasította az ajánlatot. Az év elején pedig Kovács egyszerűen csak „parasztságnak” nevezte, hogy a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje azt fejtegette, hogy mitől lenne több szavazója a Fidesznek, mert úgyis csak a Covid miatt megtizedelt időskorú magyar lakosság nagy része szavazott rájuk.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás