Olcsó szexklubban érte a halál a DK politikusát

Népszerű szórakozóhelyként hirdeti magát a Bananon klub, ami frekventált helyen, Róma központjában, a San Giovanni metrómegállóhoz közeli mellékutcában, bérházak között, egy vendéglő szomszédságában található. Most már arról is híres, hogy itt lelte halálát szilveszterkor Homonnay Gergely, a DK aktivistája.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.05.
kéjbár

A klubba mindössze 9 euró a belépő, amiért egyéves tagság és egy koktél jár. A klub fekete-rózsaszín színben játszó honlapján egy fiatal, fürdőruhás férfi képe fogadja a látogatókat. A közönség túlnyomó része is a férfiak közül kerül ki. Már a legközelebbi partit hirdetik, és egy szó sincs arról, hogy szilveszter éjszakáján itt halt meg 53 éves korában Homonnay Gergely, a DK politikusa.

A bár pazar italkínálatát számos koktéllal hirdeti, de nagy a választék a szórakoztatórészlegen is: csocsó és kéjszobák várják a párokat (Fotó: Facebook)

A kiérkező mentők sajnos már nem tudták megmenteni az életét. Olasz sajtóértesülések szerint többfajta kábítószergyanús anyagot is találtak nála, a kommentelők elmondása alapján ismert volt róla, hogy rendszeres drogfogyasztó. A most elhunyt Homonnay személyesen is közel állt a Gyurcsány családhoz, gyakran fotózkodtak együtt, az aktivista a DK legutóbbi kongresszusán vezérszónoki szerepet is kapott.

Gyurcsány Ferenccel és Dobrev Klárával is közeli barátságot ápolt az aktivista (Fotó: Facebook)

Szilveszterkor ő is vendége volt a klubnak, ahol széles italválaszték mellett hidromasszázs-medence, a víz tetején úszó labdákkal, társkereső játékok, a szerelmeseknek pedig privát kabinok is a rendelkezésére állnak.

A kék színben úszó törökfürdő a hely nevezetessége (Fotó: Facebook)

Az összejöveteleket péntek esténként tartják, célja az ismerkedés, a vállalkozó kedvűeknek randevút is szerveznek, mindezt wellnessprogramokkal körítve.

A klubról részletes riportot közöl a Bors napilap szerdai száma.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás