RETRO RÁDIÓ

Cseh Katalin ügyéről ismét megdöbbentő részletek derültek ki





Óriási korrupciós botrány... A Cseh Katalin-ügy részleteit vizsgálva újabb elképesztő momentumokra bukkant a Demokrata.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.16.
Módosítva: 2023.04.26.
botrány

Egymás között adott-vett cégek, fél Európára kiterjedő cégháló, valamint egy óriási korrupciós botrány, és persze a sokszor emlegetett hologramos technológia, no meg rengeteg uniós pénz. A Cseh Katalin-ügy részleteit vizsgálva újabb elképesztő momentumokra bukkant a Demokrata.

A Cseh Katalin-botrány kirobbanása óta a lap úgy tudja: a különböző szálakon a momentumos politikus családi cégéhez köthető hálózat vállalkozásaihoz ömlött az uniós pénz.

Az is kiderült hogy a hálózat cégei összehangoltan váltogatták a telephelyeket és a fióktelepeket – Vác mellett például a Nógrád megyei Szécsény, Szirák és Ludányhalászi is felbukkan helyszínként –, miközben több milliárd forintnyi EU-s pénzt nyertek el.

Cseh Katalin ügyéről ismét megdöbbentő részletek derültek ki (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Bár korábban a Pesti Srácok írt arról is, hogy a hálózatnak Szerbiában, sőt, Svájcban is vannak tagjai, de a külföldi szálról eddig kevesebb szó esett. Pedig a szlovákiai vonal például sok érdekességet tartogat…

A Demokrata információi szerint felmerülhet a gyanú, hogy a svájci Holo Tech Switzerland Ag által létrehozott és használt technológia alkalmazásával nem csupán Magyarországon, hanem külföldön, több országban is pályázhatott a Lakatos család érdekköre további uniós támogatások reményében.

Az egyik ilyen ország Szlovákia lehet, ahol a Finance Partners Slovakia s.r.o az M&M 2003 Kft.-n keresztül juthatott hozzá a géphez. Az M&M 2003 Kft. egykori ügyvezető-tulajdonosa, Vanda Tamás – miután átvette a társaság vezetését – azonnal átköltöztette a céget a Lakatosék nevével fémjelzett Vác, Nádas utca 6. szám alatti székhelyre, ráadásul a cégkapcsolatok alapján kimondható, hogy szoros kapcsolatban áll Piszmán Zoltánnal, akivel éveken át közös érdekeltségekkel rendelkezett. Piszmán Zoltán pedig már régóta a Lakatos család bizalmi körének tagja, ennek számtalan bizonyítéka van.

A Cseh Katalin botrány szlovákiai száláról és a további érintett országokról A Demokrata cikkében olvashat bővebben.





 





Ezeket olvastad már?
Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás