
Fitt fasírt kacsamellből - zsemle helyett répával
Így kell fasírtot csinálni kacsahúsból, kenyérmentesen!
A Kikelet nevű finomság egészen különleges ízkombinációt kínál.
A makói Papp Cukrászda cukrásza, Lawal-Papp Zsófia hozzáadott cukor nélkül készített alkotása nyerte idén a Magyarország Cukormentes Tortája versenyt, amelyet az Egy Csepp Figyelem Alapítvány minden évben a Magyar Cukrász Ipartestülettel együtt hirdet meg.
A Kikeletet a makói Papp Cukrászda saját kávézójukban megélt ízélmény ihlette: a fekete tea búzavirággal való párosításának gondolata köré épül. A tavaszi jókedvet és a természet újjáéledését felidéző külsőt és a friss ízeket te is biztosan kedvelni fogod!
A Kikelet augusztus 19-én a Várkert Bazár Ízek Utcájában kóstolható először Budapesten a Szent István-napi ünnepségsorozat keretében! Egy szelet mindössze 236,8 kalóriát és 11,8 gramm szénhidrátot tartalmaz.
Így kell fasírtot csinálni kacsahúsból, kenyérmentesen!
Géza atya borral ajánlja a tiramisut.
Örömteli csapatmunkában készült a 4500 szeletes Dobos.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre