Színes programokkal ünnepeljük a lelkünket

Ajándék sör, ingyen koncert és online lelkizés is vár a szívünk ünnepén.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.10.
Kéktúra túra sörfesztivál család ingyenes koncert egészség lélek koncert

Gasztronómiai, kultúrás és szívmelengető rendezvényekkel töltődhetnek fel a hétvégén a budapestieket a Mentális Egészség Világnapján. Az 1994 óta létező ünnep célja felhívni az emberek figyelmét, hogy a lelki betegségben szenvedők ugyanolyan jogokkal rendelkeznek, mint bárki más.

 • -Hallgass hazait - A Budapest Ritmo Piknik pénteken és szombaton között 15 ingyenes, járványbarát szabadtéri koncerttel várja a közönséget a Millenáris parkban, a Hunyadi téri piac mellett és a Rákóczi téren.
 • - Közös Sörözés – Szombaton Sörkóstoló tréning és ízhiba bemutatót tartanak a Fehér Nyúl Sörfőzdénél, míg a First Craft Beer megmutatja saját, Oktoberfest sörét, Csepelen ajándék sörrel és alkoholmentes fickósör kóstolóval is várják a Rizmajer Sörfőzdébe látogatókat.
 • - Kéktúra- Szombaton a Kéktúra Napján országszerte 70 csoportban, 70 túraszakaszon várják a természetbe vágyókat a szervezők.
 • -Boldogság bomba - Ínyenc kürtőskalács különlegességekkel és szórakoztató programokkal vár mindenkit az Édes Mackó Kürtőskalács Hétvége az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában október 9-11. között az Állatkert körúton.
 • -Online lelkizés – Pénteken és vasárnap is online közvetítést tart a Napfényes Fesztivál a testi, lelki és szellemi egészségünk megőrzéséért.
 • Fotó: Shutterstock

   

  Top hírek

  Hírlevél-feliratkozás