Borszerda – A modern művészet születése

A Magyar Nemzeti Galéria egyik legnépszerűbb programsorozata idén is várja a képzőművészet és a bor iránt érdeklődő látogatókat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.07.31.
Módosítva: 2024.07.31.
Bortársaság borszerda programsorozat

A rendezvény ismét színes programot kínál: szerda esténként különleges kiállítások, izgalmas tárlatvezetések, élő zene és borkóstoló várja a művészet rajongóit. Az idei Borszerdák tematikái az utóbbi időszakban megújult állandó kiállítások köré épülnek. Az egyes esteken megismerhetik Csontváry Kosztka Tivadar festészetét, az 1945 utáni művészetet bemutató Lépésváltás – frissítve! című tárlatot, az 1800 utáni nemzetközi gyűjteményt, valamint a 20. századi magyar művészettel foglalkozó Modern idők című kiállításunkat.

Fotó: Facebook

Az idei évben a pénzügyi piac egyik meghatározó és dinamikusan növekvő privát bankja, a K&H privát bank főtámogatóként csatlakozott az eseményhez. Az innováció és a fenntarthatóság mellett elkötelezett pénzintézet támogatásával és Hatos Fanni, a Michelin-csillagos SALT étterem korábbi sommelier-jének és a Bortársaság borászati kapcsolattartójának ajánlásával a programsorozat történetében az idei évben elsőként nemzetközi színtéren is ismert és elismert magyar natúr borászatoknak is lehetőségük nyílik a bemutatkozásra, amelyeknek a borai organikus vagy biodinamikus megközelítéssel termesztett szőlőből, adalékanyagok nélkül készülnek.

Időpont: július 31. 18.00–22.00
Helyszín: Magyar Nemzeti Galéria (Budavári Palota, 1014 Budapest, Szent György tér 2.)
 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás