
Varázslatos mézeskalács – süss a kedveseddel!
Előadás Beliczay Erzsébettel, majd mézeskalács-készítés Seregély Mirtill ütőfás mézesbábossal.
Az Édes napok hazánk legnagyobb édességfesztiválja és egyben legszínvonalasabb szakmai seregszemléje.
A budapesti Édes napok, Perugia, Tübingen és Obidos után Európa negyedik legnagyobb szabadtéri, édesség tematikájú rendezvénye.
Az utóbbi években a magyar csokoládé és édességgyártók Európa legrangosabb szakmai díjait hozzák el, így a gasztronómiában általánosságban tapasztalható minőségi változás eléri a cukrászatokat is és az édesség szakma szintén megbecsült helyére kerül.
Az előző években idelátogatók a legjobb csokoládé és édességgyártók mellett már a neves cukrászdák finomságait is megkóstolhatták.
Időpont: szeptember 22-24., 10.00-22.00
Helyszín: Szent István tér, Budapest 1051
Előadás Beliczay Erzsébettel, majd mézeskalács-készítés Seregély Mirtill ütőfás mézesbábossal.
„Múzeumunkba havonta várjuk a bort kedvelő és élményre szomjazó barátainkat! A borestek során mindig egy-egy pincészet mutatkozik be.”
Íme, a jezsuita pörköltje, ami hét nyelven beszél!
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre