RETRO RÁDIÓ

Folyjon a sör idén is a Belvárosban





2020. szeptember 1-6. között negyedik alkalommal rendezik meg Budapesten, a Szabadság téren a Belvárosi Sörfesztivált.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.08.29.
V. kerület sörfesztivál Program fesztivál

A hatnapos, ingyenes rendezvényen mintegy 250 féle sörkülönlegességet kóstolhatnak a látogatók. Találkozzunk idén is a Szabadság téren, mely egy hétre újra megtelik a legkiválóbb hazai sörfőzdék kézműves különlegességeivel, vagány FoodTruck-okkal, zenével és sok-sok jó fej emberrel!

A tavalyi látogatottság rekordokat döntött, köszönetül idén még magasabb minőségű szolgáltatásokkal, prémium kézműves sörválasztékkal, széles ételkínálattal és szuper koncertekkel várják az érdeklődőket a Belváros szívében! Ahogy eddig is, most is az a cél, hogy tovább népszerűsítsék a gazdag hazai sörkultúrát, valamint a jól ismert márkák mellett bemutassák a magyar sörfőzdék kiváló termékeit is. Az eddigi hagyományokat követve igyekszenek, hogy a rendezvény izgalmas ötvözete legyen a minőségi sör, street food és egyéb kísérő és zenei program kínálatnak!

Hagyjuk magunk mögött az elmúlt hónapok negatívumait és koccintsunk együtt a Belvárosi Sörfesztiválon szeptember 1-6. között a Szabadság téren - írják a szervezők.

Amit a Belvárosi Sörfesztivál kínál neked:

• Párás falú pohárban aranyló hideg sör

• A legjobb streetfood kínálat

• Csodálatos környezet

• Jó zene

• Meleg nyári este

• Barátok, szerelmek

Ez nem csak egy jó program, ez egy életérzés, amit csak a Belvárosi Sörfesztiválon élhetsz át!

Gyere el és légy részese te is az érzésnek!

A rendezvényre a belépés INGYENES, de a sörfogyasztáshoz egyedi fesztiválüvegpoharat kell vásárolni!

Higiénia

A rendezvény szervezői a higiéniai alapelvek betartására törekszenek és erre kérik a résztvevőket is. Nem kérnek többet annál, mint amivel mindenhol máshol találkozunk: kézfertőtlenítés, egymás közötti távolság tartása, poharak tisztántartása és a maszk használata. Mindezek betartásához a szervezők kézfertőtlenítő és pohárfertőtlenítő pontokat biztosítanak, továbbá arra kérik a résztvevőket, hogy mindenki a saját poharából fogyassza el sörét.

Fesztiválpohár

A belépés a korábbi évekhez hasonlóan idén is ingyenes, azonban a fogyasztás fesztivál pohár megvásárlásához kötött. Idén azonban nem csak kettő, hanem három típusú pohár választható a rendezvényen:

Fesztivál Pohár

Craft Master One és Craft Master Two

A szűkülő száj a maláta és a komló jellegzetes illatait gyűjti össze, a felső kiszélesedés pedig szép habkoronát varázsol sörünk tetejére. Az alsó törés a hab tartósságát növeli. Komlóban gazdag, újhullámos sörökhöz, például APA, IPA típusú főzetekhez ajánlottak.

Ára: 1999 Ft

Prémium Fesztivál Pohár:

Craft Master Bowl

Egy rendkívül elegáns, tulipán alakú söröspohár, profi sörkóstolók által tervezve. A pohár széles alsó részében szabadon áramolhat a sör, amely segít abban, hogy a felső, összeszűkülő szájon keresztül minél több aromát, koncentráltan érezhessen a fogyasztó.

Ára: 2699 Ft

Ajándék sör

Érdemes már a fesztivál elején kilátogatni a Szabadság térre, hiszen az első két nap poharat vásárlók számára dobozos sört adnak ajándékba a szervezők amíg a készlet tart.

Kiállítók

A korábbi évek jól bevált tematikája alapján a kiállítók között idén is megtalálhatók lesznek a legnagyobb sörgyárak, mint a Heineken, a Dreher és a Carlsberg, kiemelkedő importőrök, továbbá a magyar kézműves sörfőzdék legjava!

NYITVATARTÁS

  • Kedd: 11:30 – 00:00
  • Szerda: 11:30 – 00:00
  • Csütörtök: 11:30 – 02:00
  • Péntek: 11:30 – 02:00
  • Szombat: 11:30 – 02:00
  • Vasárnap: 11:30 – 00:00
  • [most_read_articles]





    Ezeket olvastad már?
    A fermentálás művészete – Ogura Hiraku elárulja a szaké titkait is

    A fermentálás művészete – Ogura Hiraku elárulja a szaké titkait is

    Borkultúra – Organikus borok és dzsesszzene

    Borkultúra – Organikus borok és dzsesszzene

    Belvárosi Töltött Káposzta és Palacsinta Fesztivál

    Belvárosi Töltött Káposzta és Palacsinta Fesztivál

    Asia gasztro fesztivál - ingyenes programokkal

    Asia gasztro fesztivál - ingyenes programokkal

    Top hírek





    Ezek is érdekelhetik



    Hírlevél-feliratkozás