RETRO RÁDIÓ

Ki a tökéletes lelki társad? Csillagjegyed elárulja





Ha társat keresel, akkor az asztrológia jó tippet ad neked azzal kapcsolatban, hogy mely személyiségtípussal vagy igazán kompatibilis.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.15.
párválasztás

Saját csillagjegyünktől függően vannak olyan tulajdonságok, amelyeket ideális keresnünk a másik felünkben. Lássuk, ki a te tökéletes lelki társad!

(Fotó: shutterstock)

Ha kos jegyű vagy, akkor olyasvalaki illik hozzád, aki magabiztos és lépést tud tartani vállalkozó szellemű életmódoddal. Passzolnak hozzád a kos, ikrek, oroszlán, nyilas és vízöntő jegyűek.

Bikaként egy hűséges, romantikus személyt érdemes keresned, aki minden figyelmét rád fordítja. A rák, szűz, bak és halak jegyűek közt keresgélj!

Az ikrek intelligens, jó humorérzékű és különc partnerre vágyik. Az unalom nem fog rád telepedni az oroszlán, mérleg, kos és vízöntő jegyűek társaságában.

A rák jegyűekhez intuitív, gondoskodó és együttérző társ illik. Nem kell tartanod attól, hogy önző személyre bukkantál a bika, szűz, skorpió és halak körében.

Oroszlánként fontos számodra a magabiztosság és titokzatosság. A kalandokat és izgalmakat ők biztosítják számodra: kos, ikrek, mérleg, nyilas.

A szűz kifinomult, összetett és odaadó lelki társat keres. A bika, rák, skorpió és bak jegyűek céltudatos és elkötelezett partnerek.

Az ikreknek nehéz megfelelni. Ne aggódj, az ikrek, oroszlán, nyilas és vízöntő horoszkóppal rendelkezők közt számos jó megjelenésű, egyben éles eszű és magabiztos személyiség van.

Ha egyszer a skorpió belezúg valakibe, akkor őt feltétel nélkül szereti. De mégis kibe? Lelki társa fantáziadús és mély érzésű, aki titokzatos tud maradni számára. A legesélyesebbek a rákok, szüzek, bakok és a halak.

Nyilasként szabad gondolkodású, felszabadult partnert keresel, aki olyannak fogad el, amilyen vagy. Mivel nem részesíted előnyben a túlságosan ragaszkodó, birtoklásvágytól fűtött embereket, érdemes szemet vetni a kos, oroszlán, mérleg és vízöntő jegyűekre.

A bak potenciális lelki társában némi eleganciát és stílust keres. Fontos számára az intelligencia, hogy mély és értelmes kapcsolatot alakíthasson ki valakivel. Megbízható társra találhat a bika, szűz, skorpió és halak között.

A vízöntő őrülten vonzódik a pajkos humorú és gyors eszű emberekhez. Szórakoztató és elkötelezett pár lehet a kos, ikrek, mérleg és nyilas. Az pedig csak bónusz, ha a nagy ínyenc vízöntő olyasvalakire lel, aki még jól főzni is tud!

A halak saját álomvilágukban élnek és nem veszik túl komolyan az életet. Nem árt, ha partnerüknek van önbizalma, emellett empatikus és kreatív. Előnyben a bika, rák, szűz, skorpió jegyűek!





Ezeket olvastad már?
A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás