
3 csillagjegy, aki szakítás után nem ismer kegyelmet
Vannak, akik szakítás után is megnehezítik az exük életét.
Elképesztő megoldás, hihetetlen hatás!
Tedd a kezedet a szívedre: ugye téged is bosszant, hogy túl hamar megbarnul a banán! Pedig létezik egy meglepően egyszerű praktika arra, hogy meghámozva és felszeletelve is sokáig friss és finom maradjon a világ egyik legkedveltebb déligyümölcse.
A banán alapvetően rövid ideig tárolható, mert a szára etiléngázt termel. Ez a gáz egyrészt érettebbé és ízletesebbé teszi a gyümölcsöt, ugyanakkor ha túl sok keletkezik és kerül a levegőbe, akkor a közelében lévő összes gyümölcs rendkívül gyorsan érni kezd, majd végül rothadásnak indul. Mivel a banánok rendkívül érzékenyek az etiléngázra, ezért mindig a gyümölcstálon kívül érdemes tartani, akor sem fürtben, hogy friss maradjon – írja az Express.
Ugyanakkor Paula, a Creative Housewives társalapítója elárulta, a héja nem védi meg a banánt a barnulástól, a narancslé viszont igen!
Véleményem szerint azért, hogy a meghámozott és felkarikázott banánszeletek ne barnuljanak meg, facsarj egy kis narancslevet és csepegtesd a déligyümölcsre! Különösen ügyelj a levágott végekre, mivel azok barnulnak meg a leggyorsabban. Ha megvagy, tegyél fóliát a banános tányérra és tedd a hűtőbe! Így kitolhatod a banán frissességi idejét! Ne aggódj a narancslé miatt, nem rontja el a banán ízét!
– árulta el a praktikát Paula.
Vannak, akik szakítás után is megnehezítik az exük életét.
Más megtapasztalni a tünetet, mint szembesülni az okával.
Az Ikrek lendületet kap, a Rák tisztába teheti a dolgait.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre