Mit látsz meg először a képen? Elárulja, hogyan állsz a szerelemhez – Videó

Fontos dologra világít rá tesztünk.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.10.14. 18:30
személyiségteszt szemlélet szerelem

A pszichológiai tudományterületek fejlődésével megszületett a személyiség fogalma és a személyiségpszichológia kutatásterülete, ami magával vonzotta a személyiség mérhető, empirikusan igazolható adatokra való lefordításának igényét. Amikor a pszichológiában személyiségről beszélünk, akkor egyfajta karakterstruktúrára gondolunk, melyet viselkedési típusok és különböző személyiségjegyek határoznak meg.

Következő tesztünkkel arra próbálunk rávilágítani, hogy inkább érzékeny vagy-e, vagy inkább olyasvalaki, aki a logika mentén próbálkozik a szerelemmel. Ehhez kapcsolódóan nem kell mást tenned, minthogy ránézel a lenti videóra, és megjegyzed, hogy mit láttál meg rajta először. 

A rózsát általában a szerelemmel, a szépséggel és a törékenységgel társítják. Arra utal, hogy valószínűleg tele vagy együttérzéssel, segítőkészséggel, valamint szoros kapcsolatokat kovácsolsz és tartasz fenn az emberek között. Hajlamos vagy arra, hogy nagyon érzékeny legyél, képes vagy megérteni mások szükségleteit és érzelmeit, és rezonálni velük. Ez a magas fokú érzelmi érzékenység sebezhetővé tesz. Ha stressz alatt, ha negatív érzelmek vagy konfliktusok előtt úgy érzed, túlterhelté válsz, akkor érdemes némi időt meditációval töltened. Ez a tudatosság és a kontroll segíteni fog felülkerekedni az érzelmi hullámvölgyeken. 

Ha viszont először egy koponyát vettél észre, az bizony reális és átgondolt szemléletet jelez a szerelemmel kapcsolatban. Az élet végét szimbolizáló koponya az idő múlásával azt jelenti, hogy szerelmi kérdésekben hajlamos vagy óvatosnak lenni. Tudatában vagy az érzelmi kötődések törékeny és korlátozott természetének, valószínűleg óvatosabb leszel, mielőtt elköteleznéd magad egy kapcsolat mellett. Alaposan megfontolod a döntéseidet, hogy kiket válasz a társadnak, ezáltal stabilabb és hitelesebb kötelékeket alakítasz ki. Ez a realizmus a szerelemben túlzottan védelmező hozzáálláshoz vezethet, ami időnként beleszólhat a szerelem szabadságának és tiszta örömének megtapasztalásába.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás