A Vízöntő izgalmas hírt kap, a Skorpió pedig flörtölni fog, íme a szombati horoszkóp

Hiába van hétvége, senki sem fog unatkozni!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.19. 08:00
szombati csillagjegyek horoszkóp

2024. október 19.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A szombati nap jól sikerülhet, de csak ha elkerül néhány csapdát: ne húzza fel az orrát a másik megjegyzésein, mert ezzel most csak magának csinálnál rosszkedvet. Ha nincs valódi oka az összezördülésnek, akkor tényleg kár lenne vitatkozni.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma is a Bika jegyében jár a Hold, ami miatt most nagyon vágyik a kényelemre, a pihenésre. Reméljük, hamar le lehet tudni a kötelező köröket (bevásárlás, takarítás, főzés), hogy tényleg elnyúlhasson a kanapén egy könyvvel. A Bika Holdnál amúgy a főzés nagyon megy. Valószínűleg amúgy is szuper szakács, de most még jobban érzi az ízeket.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha valamilyen különleges programba, vállalkozásba, vagy egyedi dologba fogna bele, akkor ez a mai az ön napja. Most erőfeszítéseit a csillagok különösen segítik és nagy az esélye annak, hogy az eredmény is valami olyasmi lesz, amit remél.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Mars még mindig a jegyében jár, emiatt lehet a szokottnál ingerlékenyebb. Ma kap egy kedvező fényszöget az Uránusztól, így most vágyik a szokatlanra, az újdonságra. Lehet, hogy úgy érzi, nem fér a bőrébe :). Menjen este társaságba, hogy legyen valami izgalmas is a napban!

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szombat lesz az a nap, amikor le tud nyugodni, és lesz ideje arra, hogy egy kicsit előre gondolkodjon, tervezzen és olyan dolgokba kezdjen, amelyeknek a hatása később jelentkezik. Kedvező ez a nap arra is, hogy valakivel, akivel hosszú távra tervez, egy kicsit szorosabbra fűzze a köteléket.

szabadság, boldogság, megújulás, horoszkóp, csillagjegy
Fotó: Pexels

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Szombaton egy régen várt hívást, vagy üzenetet kaphat, amelyből kiderül, hogy elérte a célját valamiben, vagy legalábbis bejöttek a számításai. Ez is bizonyítja, hogy remekül működik az intuíciója.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Érdekes nap lesz a mai. Ma rájön egy tévedésedre egy beszélgetés során, mivel egy fontos momentum rejtve maradt eddig ön előtt. De ez nem problémát jelent, inkább csak meglepő irányt vesz a dolog. Legyen objektív és rugalmas!

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha szingli, akkor a mai nap nem telik el eseménytelenül. Flörtölésbe keveredik ma egy idegennel, akivel már egy ideje nézegetik egymást. Könnyen lehet, hogy most valamelyikőjük összeszedi a bátorságát, és meglesz a meghívás az első randevúra. Ha ő nem teszi, kezdeményezzen ön!

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Szombaton próbálja megosztani a figyelmét a saját dolgai és egy közelálló ember dolgai között. Valami fontosat szeretne ugyanis közölni az illető, és ha nem figyel rá, könnyen sértődés lehet végül a dologból.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Szombaton legyen nyitott egy találkozóra, vagy egy programra, és számítson arra, hogy talán nem az történik ott, amit előzetesen vár. Valami váratlan és érdekes esemény, vagy hír ugyanis megváltoztatja az események folyását. Izgalmas fordulat lehet egy ismerősével kapcsolatban is.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szombaton izgalmas hírt kaphat, ami azonban valaki mással lehet kapcsolatos, vagy egy ismerősére lehet komoly hatása, így kezelje nagyon óvatosan. Mielőtt bárkinek is továbbadja a dolgot, alaposan győződjön meg arról, hogy vajon van-e valóságalapja az ügynek.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szombaton valaki az ismerősei közül egészen más oldalát mutatja, mint ahogyan őt megismerte. A változás hátterében pedig valószínűleg valami olyan dolog áll, amelyet ma még homály fed. Legyen türelmes az illetővel, és várja ki, hogy miként alakul a kapcsolatuk.


 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás