A válogatók végéhez közeledünk, a kiadó helyek száma már limitált, kevesen juthatnak tovább a következő fordulóba. A Séfek Séfe pénteki adásába meglehetősen érdekes figurák is érkeznek majd.
A Séfek Séfe válogatójában az egyes versenyzőknek egy óra áll rendelkezésükre ahhoz, hogy olyat főzzenek, amivel lenyűgözik a zsűritagokat. Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes a vicces, ínycsiklandó, izgalmas pillanatok mellett sokszor kellemetlen helyzetbe is kerül a kóstolók során. A gasztro-realityben egyébként nem csak amatőrök, hanem gyakorlott háziasszonyok és szakmabeliek is gyakran szerencsét próbálnak és mivel az elkészült ételek alapján a séfek nem tudják, melyiket ki csinálta, sokszor komoly fejfájást okoz nekik a döntéshozatal.
A pénteki adásban egy nem hétköznapi versenyző érkezik, Bodnár János, aki elég megosztó formának tartja saját magát:
Tizenhárom éves koromban vettem meg az első tarantulám és azóta folyamatosan az életem részei. Jelenleg olyan harminc és negyven közé tenném az állataim számát, akik után a második legnagyobb szenvedélyem a főzés.
Az egyébként szakácsként dolgozó fiatalembernek nem csak madárpókja, de többek között kígyója, békája, skorpiója és kutyái is vannak. Hogy ez a két rendkívül különböző érdeklődési kör hogy passzol össze és sikerül-e lenyűgözni a műsorban a profi séfeket, a péntek esti adásból kiderül.
Wolf András korábban a Mokkában elmesélte, hogy szerinte a versenyzők pontosan tudják, hogy a séfek mit szeretnek és mit nem, ami előny lehet adott esetben.
„Az elején nem látjuk, hogy az ételt ki csinálta, de az elkészült remekművön azért látszódhat valakinek a személyisége. A későbbiek folyamán már nyilván a jellem is befolyásolja a megítélésünket, hogy milyen ételt bízunk rá, hogyan építjük be a csapatba. Az ételeket nem kell újragondolni, csak jól el kell készíteni őket.”
Séfek Séfe minden hétköznap 19:55-től a TV2-n.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre