Nem mindennapi szavak a Séfek Séfe mai adásában: „Gábor, ne leselkedj, ne szagolgass. Bukjál rá, gyerünk!”

Hangzatos mondatok hangzanak el a mai adásban. Ördög Nóra játéka megizzasztja a Séfek Séfe ítészeit.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2024.10.17. 16:35
Módosítva: 2024.10.17. 16:36
séfek séfe ízlelőbimbó Krausz Gábor Ördög Nóra

Vajon hozzá lehet szokni ahhoz, hogy időnként olyan ételt is meg kell kóstolni, ami már az ehetetlenség határát súrolja? Ez a kérdés a Séfek Séfe 2024-es évada kapcsán is nagyon aktuális, hiszen az elmúlt öt évadban Wolf András, Krausz Gábor és Vomberg Frigyes nem egy alkalommal kapott olyan tányért a séfjelöltektől, ami finoman fogalmazva, nem okozott nagy élményt számukra. Nincs ez másképp a hatodik szériában sem, hiszen az eddig látott válogatókban volt olyan étel, amit éppen csak meg tudtak kóstolni a véleményalkotáshoz. Hogy időnként ez milyen ízt hagyhat a szájukban, netán mennyire esik rosszul a gyomruknak, azt nem tudjuk, de Ördög Nóra még rá tudott tenni egy lapáttal, hogy a séfeket próbára tegye.

Séfek Séfe
A Séfek Séfe 6. évadában való vakon kóstolás az „ízlelőbimbó-rulett” nevet kapta (Fotó: TV2)

A Séfek Séfe mindig tartogat vicces pillanatokat

A műsorvezetőnő egy „ízlelőbimbó-rulett” nevű játékkal áll a séfek elé, aminek az a lényege, hogy kóstolás alapján ki tudják-e találni, épp mit ízlelnek. Nemcsak nekünk nézőknek, de a séfeknek is szükségük van egy kis humorra az egyébként komoly főzőrealityben, így a mai adásban sem lesz nevetésből hiány.

A játékszabályokat ismertetve a séfek nem tiltakoztak a kihívás ellen. Ráadásul a választási lehetőség is a szerencsére lesz bízva, mindenki – természetesen látatlanban – maga dönthet, melyik alapanyagot kóstolja meg az üvegekből kiálló szívószálon keresztül.

Gábor, ne leselkedj, ne szagolgass. Bukjál rá, gyerünk!

– utasította Ördög Nóra az idei évad igencsak népszerű séfjét, Krauszt.

Hogy miket kell megkóstolnia Vomberg Frigyesnek, Wolf Andrásnak és Krausz Gábornak, az kiderül a ma esti adásból. Egy biztos, emlékezetes pillanatokat okoz majd mindnyájunk számára.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás