Több csillagjegyre is boldogság vár a következő napokban, mutatjuk mire figyeljetek oda

A csillagok állása örömet és szerencsét tartogat a számodra.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.09.28. 08:00
csillagjegy boldogság jövő horoszkóp

2024. szeptember 28. Horoszkóp:

szabadság, boldogság, megújulás, horoszkóp, csillagjegy
Több horoszkóp szülötte is nehéz döntés előtt áll: mer-e boldoggá válni /Fotó: Pexels

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Az Oroszlán Hold vidámságot, játékosságot jelez, ami önnek nagyon is testhezálló. Egész nap szabad kezet kap a bolygóktól, de érdemes valamilyen aktív kikapcsolódást választania. Este valamiben szerencséje lesz: a Hold és a Jupiter fényszöge ezt mutatja.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szombaton legyen érdeklődő, amikor egy közeli barát, vagy családtag valami újdonsággal szeretné megismertetni. Könnyen lehet ugyanis, hogy nemcsak azért lesz hasznos önnek ez a beszélgetés, amiért elsőre látszik, de később megmutatkozik a jelentősége.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Szombaton egy izgalmas beszélgetés, vagy találkozó vár önre, amely nemcsak amiatt lehet érdekes önnek, amiről szó van, hanem amiatt is, aki mondja. Valami újnak lehet ugyanis a kezdete az ön előtt álló időszak, kapcsolati szinten is.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nagyon könnyed és jó hangulatú lesz ez a szombat, mert uralkodó bolygója, a Hold az Oroszlánban jár. Ha sorra veszi, rájöhet, hogy milyen sok mindenre lehet büszke! Minden ide számíthat, ami önnek boldogságot hoz, aminek örül.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma egy váratlan változás hozhat örömet a napjába. Talán egy új ismeretség, vagy valamilyen pénzügyi jó hír éri. Bármi is ez, ne feledje, csak akkor lépjen valamit, ha már minden részletet tud. Ne szaladjon túlságosan előre, bármit is ígér önnek a szituáció!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Szombaton új és eddig ismeretlen területre tévedhet, olyan témák kerülhetnek szóba, amik ismeretlenek önnek. Ez persze nem jelent rosszat, épp ellenkezőleg! lesz végre valami, ami felrázza, és új színezetet ad a dolgoknak.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma nagyon szórakoztató napja lehet, amikor tényleg maga mögött tudja hagyni a hétköznapi gondokat. Ha van bármilyen meghívása, mondjon igent, mert a legrosszabb az lenne, ha elszalasztaná a mai nap szuper lehetőségeit. 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Szombaton lehetősége adódik arra, hogy megismerkedjen valami, vagy valaki különlegesen lenyűgöző személlyel közelebbről, amitől kissé kalandossá is alakulhat a napja. Ragadja meg a lehetőséget és mozduljon ki egy kicsit akár a komfortzónájából is. 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Vannak szerencsés helyzetek, melyek csak úgy kialakulnak körülöttünk az életben, akár úgy is, hogy nem is igazán teszünk érte semmit. Ez áldás az égiektől. Ma ön is megtapasztalhatja ezt, hogy szinte csak a véletleneknek köszönhetően szerencsés lesz.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Az Oroszlán Hold miatt ma szívesen mutatja ki az érzéseit a párjának, méghozzá igazán grandiózus módon. Ezzel pedig lenyűgözi őt. Ha még csak az ismerkedés fázisában tart a kapcsolat, akkor most nagyot lépnek előre.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma mindenki szenvedélyesebb lehet a szokásosnál, és valaki olyasmit tehet vagy mondhat, amit sértőnek érez. Érvelhet ellene, de talán most ez nem vezet eredményre. A legjobb, amit tehet, hogy elengedi az egészet... Vegye úgy, hogy szóra sem érdemes.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Időnként szükség van arra, hogy a szeretteinek, barátainak egyértelmű jelzéseket adjon, és tudassa velük, mennyire fontosak önnek. Ma ne feledkezzen meg erről, mert van a közelében valaki, akinek most nagy szüksége van erre az egyértelmű pozitív visszajelzésre.



 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás