Ezek a csillagjegyek készüljenek fel egy új élményre

Nagyon izgalmas élménye lehet, mert egy fontos barátja új utat mutat önnek, s ezzel felhívja a figyelmét arra, hogy egy dolgot másként is sikerülhet megoldani. Használja fel ezt a szuper tanácsot!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.27. 08:00
Módosítva: 2024.09.27. 11:14
oroszlán Plútó élmény horoszkóp

2024. szeptember 27.

Horoszkóp
 

Fotó: Pixabay/Pixabay/Illusztráció


 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nagyon izgalmas nap lesz a mai! A Hold már belép az Oroszlánba, ami a büszkeség témáját hozza fókuszba. Ön mire, vagy kire büszke? Ez az Oroszlán Hold szembekerül a Plútóval, és jelzi a féltékenységet, rivalizálást is – ami viszont szerencsére csak múló állapot.



 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A jegy szülötteként ön igényli az állandóságot. Most azonban eljött az ön ideje! Kavarja fel az állóvizet, ne csak sodródjon az eseményekkel! Ha valóban szeretne elérni valamit, álljon fel és tegyen érte valamit. Az Oroszlán Hold segít ebben.



 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold és a Plútó fényszöge jelzi, hogy valaki erőszakosan próbálja ráerőltetni az akaratát a másikra. Persze önre is igaz, hogy el kell tudnia fogadni, ha mások külön utakon járnak, hogyha nem egyeznek az elképzeléseik! Ne erőszakolja másokra ön se a saját terveit.



 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold ma belép a ragyogó Oroszlánba, és nemcsak negatív, hanem kedvező fényszögeket is kap. Valakitől kedves gesztust tapasztal, amire nem számított és ez a lelkiállapotára is hatással lesz. Rögtön másképpen látja a világot, még a Nap is szebben süt hirtelen.



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Hold ma belép a jegyébe, de kap egy Plútó-szembenállást, ami bizony azt jelzi, hogy valaki féltékeny lehet önre, vagy irigyli. De hát ismeri a mondást: inkább irigyeljék, mint sajnálják! Ehhez tartsa magát, és ne foglalkozzon az illetővel. 



 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Lehet, hogy ön időt, energiát nem sajnálva küzd valamiért, de ha a többiek nem veszik ki a részüket, akkor ön hiába feszül bele a munkába. És ha ezt nem értik, akkor magukra vessenek... Ma csak hagyja, hogy menjenek a dolgok a maguk útján a munkahelyén, anélkül, hogy közbeavatkozna.



 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Plútó mutathatja, hogy valakit rosszul értékelt annak ellenére is, hogy jó emberismerőnek tartja magát. Emiatt csalódott, és saját magával is baja van, mert túl naiv volt. Nem magát kellene okolnia azért, ha a másik direkt becsapta.



 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Önnek most nagyon erős a kisugárzása. Lehet, hogy ezt reggel fáradtan nem érzi, de a visszajelzések napközben ezt mutatják. A Vénusz a jegyében jár, emiatt nagyon is népszerű lesz. A bókokon túl pluszpénzt is kaphat, vagy anyagi téren jön pozitív, kedvező fejlemény.



 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Pénteken egy szituációban lehet egy heves kirohanása. Ez leginkább a fáradtság jele, jó lenne, ha legalább hétvégén pihenne, mert alaposan túlhajtotta magát. Kaphat délután egy nagyon jó hírt, ami jókedvre deríti.



 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Valaki a környezetében olyasmibe szeretne belevágni, amivel kapcsolatosan önnek csak negatív tapasztalatai vannak. Hezitál, nem tudja, hogyan mondja ezt el neki, hiszen annyira lelkes. Mégis jobb, ha őszinte!



 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nagyon izgalmas élménye lehet, mert egy fontos barátja új utat mutat önnek, és ezzel felhívja a figyelmét arra, hogy egy dolgot másként is sikerülhet megoldani. Használja fel ezt a szuper tanácsot!



 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma is rendkívül népszerű, hisz teljes joggal érdemelte ki azt, hogy sokan szeressék. Legyen azonban óvatos, mert akadnak olyanok is, akik csak azért legyeskednek ön körül, hogy ki tudják használni, mert naivnak hiszik. Mutassa meg, hogy nem az!


 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás