Heti horoszkóp: egy röpke randevúból komoly kapcsolat alakulhat ki

A Skorpió ne foglalkozzon a rokonok kéretlen tanácsaival, a Baknak gondja akadhat egy munkatársával vagy beosztottjával.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.16.
Módosítva: 2024.09.16.
horoszkóp ezo csillagok

Kos
III. 21. – IV. 20.
A hivatalos ügyeid rendbetételével leszel elfoglalva. Ha vállalkozó vagy, nem kell mindent egyszerre megcsinálnod. Hadd menjen minden a maga útján. Ha hitelt szeretnél felvenni, vagy barátnak, rokonnak kellene kölcsönadnod, akkor ne tedd, ez nem a legalkalmasabb időszak. Sikeresek lesznek az internettel és a digitális technológiákkal kapcsolatos projektjeid.

Bika  
IV. 21. – V. 20. 
Pénzügyi szempontból viszonylag stabil lesz az időszak. Ha egyedülálló vagy, most esélyed lesz megismerkedni egy érdekes személlyel, akivel végre begyógyíthatod a szíveden ejtett korábbi sebeket. A legelején lehetőleg ne ragaszkodj még hozzá, és ne készíts nagy terveket, élvezd egyelőre a társaságát felesleges elvárások nélkül. Az élet mindent okosan megold.

Ikrek 
V. 21. – VI. 21.
A munka okozta rengeteg stressz legyengítheti a szervezetedet, ezért ne hanyagold el az alvást, a pihenést. A rokonokkal anyagi vitáitok vannak, ezek felőrlik az idegeidet. Minden erődet elveszi a házastársad és a gyermekeid. Lehet, hogy a kapcsolatod nehéz időket él át, de ez csak közelebb hozhat titeket egymáshoz. Ez a hét kiváló időszak lehet a magánélet javítására.  

Rák 
VI. 22. – VII. 22.
Ebben az időszakban igazán szeretve leszel, a pozitív változások pedig segítenek kilépni a komfortzónádból, amikor eljön az ideje. A csillagok azt tanácsolják: gondolkodj el a munkahelyváltáson vagy egy új szakma megszerzésén. Kaphatsz egy szép jövedelemmel kecsegtető állásajánlatot. Ha teheted, mindenképpen tarts átmeneti szünetet a munkádban, át kell ugyanis értékelned a saját képességeidet, illetve át kell gondolnod az üzleti kapcsolataidat is.

Oroszlán 
VII. 23. – VIII. 23.
Lehet, hogy kénytelen leszel újra regisztrálni pár elrontott dokumentumot, vagy megoldani néhány jogi problémát. A papírokat körültekintően, minden ponton ellenőrizve töltsd ki. Felmerülhet az igény a hozzátartozókkal fennálló vagyoni viták rendezésére, vagy lakóhely-változtatásra, esetleg kompromisszumok megkötésére egy szeretett személlyel. Jó döntést hozol, ha összeköltözöl a kedveseddel.

Szűz
VIII. 24. – IX. 23.
Általánosságban elmondható, hogy a tested most meglehetősen jó állapotban van, így még akkor is jobban érzed majd magad, ha esetleg súlyos betegségben szenvedsz. A csillagok szerint előfordulhat, hogy egyik nap hirtelen nemcsak a munkahelyedet, hanem a korábbi tevékenységedet is megváltoztatod, ehhez azonban új készségek elsajátítására lesz szükséged.  

Mérleg
IX. 24. – X. 23.
A rengeteg munkádért jutalmat kaphatsz, illetve visszaadja valaki a régi tartozását. Késztetést érzel arra, hogy kilépj a jelenlegi munkahelyedről, de ezt novemberre halaszd inkább. Ha egyedülálló vagy, akkor romantikus hangulat jöhet, ugyanis egy röpke randevúból komoly kapcsolat alakulhat ki. Ha van kedvesed, akivel egy apróság miatt szakítottál, most újra békét köthetsz.

Skorpió
X. 24. – XI. 22.
Ez a hét számodra a hatalmas változások, eredmények időszaka. Higgy az erődben és cselekedj! De ne feledd, olyan külső energiák vesznek most körül, amelyek miatt kissé nehézkes az életed. Vigyázz az idegrendszeredre, folytass egészséges életmódot, hagyj fel rossz szokásokkal és pihenj sokat. A családi idillt egyetlen dolog homályosíthatja el, ha hagyod: a rokonok kéretlen tanácsai.

Nyilas 
XI. 23. – XII. 21. 
A pénzügyi tervekkel kapcsolatos kérdések fokozott figyelmet igényelhetnek a héten. Ha vállalkozó vagy, át kell gondolnod a költségvetésedet. A megfelelő kommunikáció segít abban, hogy megbízható partnerekre találj, és megalapozd a nyereséges projekteket. Törekvéseidet befolyásos emberek pártfogolják, akik szívesen működnek együtt veled. Amikor új partnerekkel vagy kollégákkal kommunikálsz, mindenekelőtt a saját érdekeidre gondolj.

Bak
XII. 22. – I. 20.
A remélhetőleg barátságos viselkedésedtől függ most a karriered és az anyagi helyzeted is. Lehetséges, hogy a hivatalokban való rohangálás lelkileg kimerít, ám ennek is megvannak az előnyei, hiszen végre minden alá lesz írva, és a pénz időben megérkezik a számládra. Probléma jelentkezhet egy munkatársaddal vagy beosztottaddal kapcsolatban, amit érdemes lesz tisztázni. Lehetséges, hogy az ötleteidet, utasításaidat nem úgy hajtja végre, ahogy kellene.

Vízöntő
I. 21. – II. 19. 
Pénzügyi szempontból semlegesnek nevezhető a hét. Légy óvatos a pénzügyi tranzakciók során, ne költs átgondolatlanul, és óvakodj a kétes ajánlatoktól. Próbálj több időt tölteni a családoddal, a szeretteiddel. Figyelj a gyermekeidre, tölts velük hasznos időt, és az erőfeszítéseid kiváló eredményeket hoznak. Egy érdekes utazás erősítheti a szerelmi kapcsolatodat.

Halak
II. 20. – III. 20.
Komoly konfliktusok alakulhatnak ki a távoli rokonokkal öröklési vagy más jellegű anyagi kérdések miatt. Ha családos vagy, nyugodtan koncentrálhatsz a mindennapi problémák megoldására, a gyermeknevelésre. Ha a kedveseddel a gyanakvás és a féltékenység feszültséget okoz a kapcsolatban, akkor az őszinte beszélgetés segíthet megérteni egymást és helyreállítani az intimitást. Légy óvatos vezetés közben.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás