Izzik a levegő: több csillagjegynek is szerelmet ígér a mai nap

Lássuk, mit ígérnek a csillagok pénteken! Napi horoszkóp augusztus 9-re.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.09.
Módosítva: 2024.08.09.
szerelem csillagjegy napi horoszkóp horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold most nagyon jó fényszöget vet az ön uralkodó bolygójára, a Marsra. Emiatt ma szinte nem ismer lehetetlent. Ez nemcsak a munkára, a magánéletre is igaz: bárkit az ujja köré csavar. Ha szingli, ma este semmiképp se maradjon otthon!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Könnyen előfordulhat, hogy pénteken a párkapcsolatban vannak nagy tervei. Ez nem is baj. Ideje magasabb szintre emelni a kapcsolatukat. Lepje meg őt valami egészen különleges ajándékkal. Például egy igazán romantikus vacsorával.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha dolgozott a héten, akkor változatos, de megterhelő napok állnak ön mögött, s ezért egyáltalán nem véletlen, hogy alig várja a hétvégét. Próbáljon még a mai feladatokra koncentrálni, mert ha nem végez mindennel, akkor épp ez fogja frusztrálni a következő két napban. Délután egy szuper hírt kaphat!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Pénteken sokkal tisztábban lát, mint az előző napokban. Ugye, talált magának új célokat? Nem kell rohannia a megvalósítással, hiszen semmiről sem maradt még le. A retrográd Merkúr ideje a tervezésé.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A bolygók továbbra is támogatják, de most már érdemes picit lassítani, és önmagára figyelni. Csak annyit dolgozzon pénteken, amennyit feltétlenül szükséges. És utána töltődjön, pihenjen. Ha szingli, akkor most rátalálhat önre a nagybetűs szerelem.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma a szerelem és a romantika állhat a középpontban. Lehet, hogy egy különleges randevú vagy egy romantikus gesztus teszi emlékezetessé a napot. Engedje szabadjára az érzéseit, és mutassa ki a szeretetét.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Új barátokra találhat pénteken, vagy a meglévőket újíthatja meg, frissítheti fel. Könnyen lehet, olyan ismerőssel fut össze, akivel évek óta nem látták egymást. Nagyon fontos dolgokat mesél majd önnek…

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Pénteken nagyon magabiztos lesz. Visszatér a jó hangulata, nem mellesleg olyan erős a kisugárzása és jó a humora, hogy a többiek isszák a szavait. Mindenki örömmel működik együtt önnel. Szóval ma igazán jó napra számíthat.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Egy tervével, ügyével kapcsolatosan új információt kaphat. Lehet, hogy elsőre nem igazán tetszik majd önnek, de most nagyon jól tenné, ha nem ítélne elsőre. Inkább ízlelgesse magában, és persze hagyja, hadd ülepedjen le önben. Kiderülhet, hogy még jobb is így.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Pénteken még az előző napok feszültségein gondolkozik. Próbálja meg elengedni, és próbáljon előre tekinteni. Most ugyanis nagyon jó időszak jön. A hátráló bolygók visszahoztak önnek néhány problémát, de csak hogy levonja a tanulságokat.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Alig várta már a hétvégét, nem igaz? Nos, nem véletlenül, mert van valaki a környezetében, aki igencsak felhívta magára a figyelmét. Alig várja, hogy találkozzanak és beszélgessenek. A péntek este ideális a randira, találkozóra!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Valamivel energikusabb és lelkesebb is lesz, mint amilyen a hét előző napjain volt. Lehet, hogy a hétvége teszi, lehet, hogy kezdődik a szabadsága, a lényeg, hogy múlik a nyugtalansága. Sok mindent átértékelt az elmúlt napokban, és ez az út a lelki békéhez vezet.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás