Ez a csillagjegy ma fontos híreket kap: jól gondolja meg, hogy mihez kezd velük

Elérkezett egy újabb nap, így egy újabb napi horoszkóp is. Lássuk, mit ígérnek a csillagok!



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.08.27.
Módosítva: 2024.08.27.
horoszkóp jóslat ezo asztrológia

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Az Uránusz és a Vénusz fényszöge nagyon kedvez a mai napon. Szórakozást, izgalmat, váratlan, kellemes meglepetést hoz. És ön nagyon is szereti, ha pezseg ön körül az élet! Az időgazdálkodással azonban gondja lehet…

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma sokkal határozottabb és energikusabb is, mint általában, az Ikrek Hold ugyanis ma is nagy lendületet ad. És ez a pluszenergia nagyon jól jön, ha bármilyen elmaradása lenne, azt be tudja még ma pótolni. A Vénusz–Uránusz fényszöge pedig egy kellemes meglepetést hoz!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma jó a kedve egész nap. Aktívnak, frissnek, energikusnak érzi magát. Csak a rutinmunkákkal nem szeretne bíbelődni, most kifejezetten rosszul viseli az unalmas feladatokat. Délután jön valami, ami igazán jó kedvre deríti!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Vidám a hangulata a mai napon, uralkodó bolygója a könnyed és jókedvű Ikrekben jár. Most valahogy mindent jobb színben lát, és félig tele van az a bizonyos pohár. Ezt az érzést próbálja megtartani egész héten.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Meghívást kaphat ma valahová, ami egy izgalmas közösség programjára szól, vagy egy munkával kapcsolatos dolog is lehet. Legyen bármi, vesse bele magát lelkesedéssel ebbe az új helyzetbe, hiszen ön is régóta vágyik egy kis változatosságra, új inspirációkra, közösségre.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold a szeszélyes Ikrekben, a Nap pedig a Szűz jegyében jár, ami sok szerencsét jelez. Ma egy új munkalehetőség vagy pénzkereset kerül a látóterébe, és ha élne vele, jobban teszi, ha nem sokat késlekedik.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma fontos hírek, információk érkezhetnek be önhöz, de legyen nagyon körültekintő akkor, amikor ezekre reagál. Lehet, hogy kiderül, hogy a hír igaz, de nem ott és nem egészen úgy, ahogy mondják. Így meg már egész más az összkép. Holnap előre indul a Merkúr, és tiszta helyzetet teremt.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Egy újdonság vagy új megoldás keltheti fel az érdeklődését ma, de ne számítson arra, hogy mindenki örülni fog annak, ha elindul egy új irányba. Van a környezetében valaki ugyanis, aki eddig hasznot húzott önből, és most rendkívül csalódott…

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Merkúr ma még hátrál, de holnap végre előre indul. Ma ezért még legyen óvatos: bármilyen izgalmas is az a lehetőség, melyet ön elé tárnak, ne csapjon le rá meggondolatlanul. Adjon időt magának, hogy mérlegelhesse, és lehet, hogy közben új információk is bekerülnek a képbe.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A mai napja akkor lehet sikeres, ha hagyja, hogy az intuíciója vezérelje, különösen akkor, amikor egy érdekes emberrel találkozik, aki kér öntől valamit. Legyen nyitott, de ne tegyen semmilyen meggondolatlan lépést.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma egy érzékeny kérdés kerülhet napirendre, és nehéz helyzetbe kerülhet, ha a véleményét várják. Előfordulhat ugyanis, hogy senkit sem szeretne megbántani, és egyik oldalt sem szeretné teljesen támogatni. Próbálja meg elkerülni a nyílt állásfoglalást!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma a szokottnál is kíváncsibb az Ikrek Holdnak köszönhetően. Minden érdekli és mindent hallani akar, ami ön körül folyik. Higgye el, ami önre tartozik, az el is jut önhöz, abban biztos lehet! 
 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás