Valaki rosszindulatú pletykát indít; harag, elnyomott feszültség robban ki a Szaturnusz fényszöge alatt

A Szaturnusz fényszöge jelentősen befolyásolja viselkedésünket.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.04.
szaturnusz horoszkóp előrejelzés horoszkóp párkapcsolat horoszkóp

2024. július 4., Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Ha van valami elakadás vagy nehezen haladó ügy, ma könnyedén átvághatja, mint egy gordiuszi csomót. Csütörtökön, ha elég határozott lesz, egyszer és mindenkorra elrendezheti ezt az ügyet. Viszont gyerekes vitákba ne menjen bele! Teljesen felesleges!

Bika (04. 21.–05. 20.)

Legyen ma picit óvatosabb, ha bármilyen döntést kell hozni, mert nem biztos, hogy minden részlet teljesen tiszta. Fontos információk hiányoznak. Ma nem minden az és annyi, aminek látszik, így szinte lehetetlen teljesen megfontoltan választani.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

A Hold a jegyében jár, de kedvezőtlen fényszögben a Szaturnusszal, ezért egész nap az idő szorítását érezheti. Próbáljon meg nagyon odafigyelni rá, hogy tartsa magát az előre kigondolt terveihez, különben szétcsúszhat.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Van, hogy nem elég csak úgy hagyni, hogy irányítsanak minket az események. Kezdeményezően, erőteljesen kell fellépni és egyértelművé tenni a környezetünknek, mit szeretnénk és azt hogyan gondoljuk megvalósítani. Ma önnek is ezt kell tennie, és sikert jeleznek a bolygók.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

A csütörtöki nap nem ígérkezik könnyűnek. Fényszögek mutatják, hogy ambivalens érzései lehetnek. A Merkúr szerencsére már az Oroszlánban jár, és megkönnyíti a helyzetét mindenben.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

A Hold és a Szaturnusz fényszöge jelzi, hogy egy picit tele van a hócipője, és úgy érzi, bármennyi energiát is belefektet, nem úgy halad a feladatokkal, ahogy tervezte. Legyen még egy picit türelmes és kitartó!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Lehet, hogy nehéz időnként pozitívan látni az ügyeit, de higgye el, a dolgok a megfelelő úton haladnak, éppen csak most egy kicsit göröngyössé vált az út. Hamarosan kisimul minden, és helyükre kerülnek a részletek.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Csütörtökön valakik a környezetében rosszindulatú pletykákat terjesztenek, és lehet, hogy megpróbálják ebbe önt is bevonni. Kezelje hát távolságtartással, ha ma egy kétes hírt osztanak meg önnel.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Csütörtökön a hátráló bolygók miatt valamilyen elfojtott harag vagy elnyomott feszültség törhet ki önből, de ha előre felkészül egy ilyen helyzetre, kordában tarthatja mindezt. Igyekezzen becsatornázni az érzést valamilyen kreatív tevékenységbe.

Bak (12. 22.–01. 20.)

A csütörtöki nap nehézkesen alakul, sok akadállyal kell számolnia. Ezek egy része a belső bizonytalanságából származik. Mi lenne, ha előbb megnyugodna, és csak aztán próbálna meg dönteni?

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Az szuper, hogy határozott véleménye van a dolgokról, de néha igazán rugalmatlan tud lenni. A Vízöntő a fixa idea jegye. Csütörtökön is nehezen fogadja el, ha valaki más álláspontot képvisel egy kérdésben.

Halak (02. 19.–03. 20.)

A Szaturnusz és a Neptunusz is hátrál, és ez önt picit bizonytalanná teszi. Próbáljon meg a lényegre koncentrálni, és ne hagyja, hogy folyton elsodorják az érzései. Délután egy kellemes hírt kaphat, ami felvidítja.

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás