Heti horoszkóp: ez a csillagjegy jobb, ha szakít a kétszínű emberekkel!

Az Oroszlánnak ajánlatos a kalandokat figyelmen kívül hagynia. Veszélyes lehet. Az Ikrek fogadja el önmagát!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.17.
Módosítva: 2024.06.17.
horoszkóp heti horoszkóp életmód

Kos
III. 21. – IV. 20.
Ez a hét segít begyógyítani az érzelmi sebeidet. A gyógyulás végre megszabadít a félelmektől és a kétségektől. Lélegezz mélyeket, nagyokat, hiszen semmi sem fenyeget.  

Bika  
IV. 21. – V. 20. 
Mutass együttérzést és segíts azoknak, akiknek szükségük van rá. Erősítened kell a rokonokkal, barátokkal való kapcsolataidat is. Ezt a hetet teljes mértékben a kommunikációnak és a találkozóknak szentelheted.  

Ikrek 
V. 21. – VI. 21.
Fogadd el magad és minden hibádat. Ha megtanulod értékelni magad, bármit megváltoztathatsz és elérhetsz, amit csak akarsz. Ez a hét lehetőséget ad arra, hogy boldog életet kezdj.

Rák 
VI. 22. – VII. 22.
Próbálj meg lassítani. Ne akarj mindent egyszerre megoldani, mert az csak kiégéshez vezet. Hidd el, lesz rá lehetőséged, hogy utolérd magad, a céljaidat, ám ezen a héten érdemes pihenni.

Oroszlán 
VII. 23. – VIII. 23.
Tartózkodj az elhamarkodott döntésektől. Légy óvatos a zajos társaságokkal, inkább kerüld el őket, ne kockáztass. A kalandokat is jobb figyelmen kívül hagyni. Ha most belemész furcsa dolgokba, esélyed sem lesz nyerni.

Szűz
VIII. 24. – IX. 23.
Engedj szabad utat az álmaidnak. A csodák azok számára válnak valóvá, akik nem veszítik el a reményt. Lesz esélyed arra, hogy megszerezd, amit akarsz, és a végén kizárólag a boldogságtól hullanak majd a könnyeid.

Mérleg
IX. 24. – X. 23.
Szakítsd meg a kapcsolatot azokkal, akik rosszat mondanak rólad. Állíts fel határokat, és add meg magadnak azt az ajándékot, hogy biztonságos környezetben légy. Megérdemled, ezért ne félj szembeszállni azokkal, akik nem értenek vele egyet.

Skorpió
X. 24. – XI. 22.
Kérdezd meg magadtól, hogy elégedett vagy-e az eddig elért eredményeiddel. Ha úgy érzed, rossz irányba haladsz, nézd át az eddigi utadat. Ha felismered a hibáidat, az segít, hogy sok mindenen változtass.

Nyilas 
XI. 23. – XII. 21. 
Hallgass a megérzéseidre. Ezen a héten lehetőséged nyílik egy új vállalkozás indítására. Először azonban próbálj megszabadulni az emlékektől, amelyek megakadályozzák, hogy kibontsd a szárnyaidat.

Bak
XII. 22. – I. 20.
Dolgozz a szerelmi életeden, mert te is tehetsz érte! A napokban találkozhatsz a Nagy Ő-vel, ha szabad a szíved. Ha viszont már van egy kapcsolatod, arra próbálj meg jobban figyelni, gondozni azt.  

Vízöntő
I. 21. – II. 19. 
Dolgozz magadon. Alakíts ki egészségesebb szokásokat, tartsd be a fontos napi rutint és vigyázz az egészségedre. Mindez segít helyreállítani a harmóniát és a rendet az életedben.

Halak
II. 20. – III. 20.
Teljes nyugalommal és önbizalommal fejezd ki magad, és ne hallgass azokra, akik ezt ellenzik. Engedj szabad utat a vágyaidnak és légy kreatív. Ha valami új sportot ismernél meg, vágj bele, de ha újra tanulnál valamit, az is jó irány lesz.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás