Ez a csillagjegy ma olyan jelet kap az égiektől, ami mindent megváltoztathat

A keddi napot főleg a jó energiák fogják uralni, ugyanis a Bika Hold és az Ikrek jegyében járó bolygók támogatnak majd minket.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.06.04.
horoszkóp ezotéria előrejelzés

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A keddi napra sem lehet panasz. A bolygóállások jelzése szerint most mindent picit könnyedebben és hatékonyabban intéz. Hold még a Bika jegyében van, ami hatékonyságot és alaposságot jelez, az Ikrek-energiák pedig lendületet adnak. Használja ki a mai napot!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Kedden egy jelre vár, ami segít meghozni egy fontos döntést. Tartsa nyitva a szemét és a fülét, figyelje a levelezését és ne mulassza el a hívásokat sem. Ma befuthat az, amire várt, de talán nem pontosan olyan formában, mint amire számít.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Bármekkora erőbedobással hasít a céljai felé, időnként nem ártana megállni és átgondolni újra, hogy valóban arra akar-e menni, amerre korábban kitűzte az útirányt. Lehet, hogy módosítani kellene néhány apróbb részletet.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha elakadása van egy ügyben, akkor azt veheti jelnek is. Talán nincs is még itt az idő. Várjon egy kicsit, amíg lezajlik önben az a változás, amely most megakadályozza a helyes irány kijelölésében.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Kedden valami igazán emlékezetes esemény történik. Egy fontos változás első napja jött el, vagy éppen ma fejeződik be valamilyen jelentős dolog az életében. Az is lehet, hogy később mutatkozik meg a mostani dolgok fontossága.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Használja ki a mai nap pozitív kisugárzását arra, hogy elintézze azokat az ügyeit, melyekhez személyesen kell megjelenni. Ma ugyanis nem csak önből árad a jókedv és kedvesség, hanem mindezt vissza is kaphatja a környezetétől.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Egy régi konfliktus végére pont kerül kedden. Mivel valószínűleg már lelkileg készen áll egy új kezdetre és levonta a tanulságokat is az esetből, ideje felülkerekedni a haragon és lezárni ezt az ügyet.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Kedden ügyeljen arra, hogy ne csak a feladatok, a teljesítmény legyen a középpontban, hanem jusson idő az érzelmekre, a lelki életre is. Ma ugyanis sokkal fogékonyabb lehet az élet szép dolgaira.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Mindenki lehet néha egy kicsit önző és ma kialakulhat egy olyan helyzet, amikor önnek egyáltalán nem lesz ínyére, hogy más ügyeivel foglalkozzon. Úgy érzi, mindig önnek kell tekintettel lenni másokra! Szakítson ma saját magára időt.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Kedden bármilyen nagy is a hajtás, ne feledkezzen meg arról sem, hogy az életben nem csak az a dolga, hogy munkát végezzen. A munka és a kötelesség csak az eszköze annak, hogy elérje azokat a dolgokat, amik boldoggá teszik.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma nem biztos, hogy minden a tervei szerint fog történni. Egy váratlan esemény ugyanis felboríthatja az elképzelését és önnek hirtelen valami újat kell majd kitalálnia. Ön jó a rögtönzésben!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Váratlan, pozitív események, szerencsés véletlenek könnyíthetik meg a napját. Most váratlanul megoldódhatnak olyan ügyek, amik bizony sok fejtörést okoztak. Jöhetnek be újabb megoldandó ügyek is, de most nem lesz ezekkel sem gondja.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás