Heti horoszkóp: Borzasztóan bánik másokkal ez a csillagjegy!





A foglalt Nyilas óvatosan flörtölgessen, mert lebukhat, a Bak pedig akkor lehet boldog, ha maga is tesz a szerelemért.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.02.05.
horoszkóp csillagjegy heti horoszkóp

Kos

III. 21.–IV. 20.
Uralkodnod kell magadon, ha nem akarod tönkretenni a kapcsolatodat a környezeteddel. Fogd vissza a maró megjegyzéseidet, különben óriási haragot váltasz ki az emberekből, ami akár bizonyos ellenlépéseket is kiválthat belőlük. Úgy érzed, eleged van a világból és mindenki irritál, de húzd elő a diplomáciai képességeidet, persze, ha fontos számodra a rokonaid, barátaid véleménye.

Bika

IV. 21.–V. 20.
Nem igazán lesz jellemző rád a héten a türelem, ugyanis tele vagy feszültséggel, indulattal, ami miatt bármikor robbanhatsz. Minden és mindenki bosszant. Ez a lelkiállapot meggondolatlan, hirtelen lépésekre sarkallhat, ezért jobb, ha a kritikus pillanatokban elszámolsz tízig. A héten a kedvesed lesz a mentsvárad, akitől rengeteg figyelmet és gyengédséget kapsz. Koncentrálj ezekre a pillanatokra!

Ikrek 

V. 21.–VI. 21.
Eljött az ideje, hogy komolyan elbeszélgess a kedveseddel. Akkor is, ha még csak randevúzgattok, és akkor is, ha már több éve komoly kapcsolatban éltek. Az elkövetkezendő pár nap alkalmas lesz arra, hogy megnyíljatok egymás előtt. Egy kis plusz ismerkedés és romantika sosem árthat! A munkádban nem megy minden egyszerűen, meg kell küzdened valamiért, amire már azt hitted, a tied. 

Rák 

VI. 22.–VII. 22.
Minden és mindenki idegesít a napokban, így nem túl szerencsés, aki az utadba kerül. Azt érezheted a héten, hogy szándékosan bosszantanak az emberek, pedig az okokat magadban kellene keresned. Alkalmazz pár nyugtató légzőgyakorlatot, és hamar rájössz, hogy a világ mégis jó! A csillagok azt üzenik: beszéljetek a kedveseddel a közeli tervekről, például egy jó kis hétvégi pihenésről vagy a nyaralásról. Ez jó érzéssel tölt majd el! 

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.
Próbáld meg elengedni a vélt vagy valós sérelmeidet, és ha teheted, adj segítséget valakinek, aki rászorul. Lehet, hogy egy szakmai konzultációnál jöhet jól a támogatásod vagy egy baráti tanácsnál. Bármi is az, ne sajnáld az idődet és az energiádat. Amennyire kell, légy nyitott és őszinte a környezeteddel, ezeket a tulajdonságaidat fogják a leginkább értékelni a kommunikációdban. Nem fogod megbánni.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.
Nehéz lesz kezelni a héten az erőteljes érzelmeidet az élet minden területén, de különösen a szerelemben. A napokban magad sem érted, de több logikátlan, meggondolatlan cselekedeted is lehet. Ezek a lépések egyszerre válhatnak a hasznodra vagy rombolhatnak le mindent. A kedvesednek nem lesz egyszerű időszak ez, össze kell szednie minden türelmét, hogy kivárja, amíg ez a hurrikán időszak elmúlik.  

Mérleg

IX. 24.–X. 23.
Azt üzenik a csillagok, hogy el kellene gondolkodnod azon, nem tetted-e túl magasra a mércét a szerelmi elvárásaidban? Lehet, hogy irreálisak a követelményeid a leendő társaddal kapcsolatban? Nézz életszerűbben a dolgokra: alig van a világon olyan ember, aki megfelelne a jelenlegi álmaidnak. Ahelyett, hogy a hibákat keresed a potenciális vőlegény- vagy menyasszony jelöltek között, jobb lenne hallgatni a megérzéseidre.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.
Mesterien bosszantóan játszol a héten mások érzéseivel és ezt még élvezed is. Furcsa, hogy még az sem zavar, hogy a szeretteidet bántod ezzel a kiállhatatlan stílussal. Vigyázz azonban, hogy meddig mész el, ugyanis a tűzzel játszol! Sok embert mélyen megsérthetsz vagy örökre elriaszthatsz magadtól. Cselekedj körültekintően, mert a kis gonosz játékod miatt túl nagy árat fizethetsz.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21. 
A héten nem igazán idegenkedsz majd a flörtöléstől, hiszen ez amúgy is jól megy neked. Ha a szemezés olimpiai sportág lenne, akkor nagy eséllyel indulnál az első helyezésért! Ez jól is hangzik, ám ha foglalt vagy, a kedvesed nem igazán fogja értékelni a szárnypróbálgatásaidat és komoly konfliktust okozhat a kis kalandozásod. Ha szabad a szíved, akkor a napokban remek lehetőségeket kínál a sors az új, romantikus ismeretségekre!

Bak

XII. 22.–I. 20.
Óriási mestere vagy a fantáziavilág felépítésének, ám ez önmagában semmit sem ér! A csillagok azt tanácsolják, hogy ha boldog akarsz lenni, legalább egy kis lépést tegyél afelé az ember felé, aki mostanában megdobogtatja a szívedet: beszélj vele pár kedves szót, mosolyogj rá vagy csak nézz a szemébe! A csillagok azt ígérik: szerencsés időszak következik az életedben.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.
Egészen másképp alakulhatnak a héten az események, mint ahogyan azt tervezted. Egy ponton talán kénytelen leszel elengedni az irányítást is. Mindez annak a következménye, hogy nem készültél fel megfelelően. Éppen ezért, ha nem akarsz többet veszíteni, jobban teszed, ha csak azokat az ügyeket és projekteket veszed magadhoz, amelyek kivitelezésében száz százalékig biztos vagy.

Halak

II. 20.–III. 20.
Olyan terv megvalósításába kezdj bele, amelyet már régóta dédelgetsz. Talán csak egy kicsi hiányzik, hogy életet lehelj bele! A héten jó híreket kaphatsz, amelyek segítségével bátran útnak indulhatsz. Ez lehet egy kölcsön visszaadása, vagy egy eddig hiányzó információ megszerzése, esetleg a szeretteid egyeznek bele valamibe, amit szerettél volna. Minden esetre ragadd meg a kínálkozó pillanatokat. 
 





 





Ezeket olvastad már?
Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Így készítsünk öblítőt házilag!

Így készítsünk öblítőt házilag!

Súlyos figyelmeztetés: évente hat embert öl meg ez a népszerű étel

Súlyos figyelmeztetés: évente hat embert öl meg ez a népszerű étel

Így keressünk pénzt a lakásunkkal!

Így keressünk pénzt a lakásunkkal!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás