Februári horoszkóp: ennek a csillagjegynek megkérik a kezét!





Ezt tartogatják a különböző csillagjegyeknek a csillagok februárban.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.02.01.
horoszkóp csillagjegy februári horoszkóp

Kos

III. 21. – IV. 20.
Kellemes események várnak rád az élet minden területén, de kiemelt figyelmet kell fordítanod a kommunikációra, ugyanis az, hogy találkozol a régi barátaiddal, illetve újakat ismersz meg, nemcsak a kellemes érzések miatt lesz fontos, hanem szükség esetén hatékony segítség is lehet. A régi dolgok mellett az új terveid is sikerrel kecsegtetnek, bár első pillantásra nehezen kivitelezhetőnek, sőt irreálisnak tűnhetnek.

Bika  

IV. 21. – V. 20. 
Ebben a hónapban ajánlatos lenne meghallgatnod a körülötted lévő emberek véleményét, sőt bizonyos szempontból érdemes némileg változtatnod a világnézeteden is, vagy legalábbis nyitottabban fogadni mások meglátásait. A hónap vége felé előfordulhat néhány nem túl kedves megnyilvánulás pár ismerősöd részéről, ami váratlanul fog érni, de ha kibírod, ne reagálj rájuk. Nyugodtan folytasd a dolgaidat, anélkül, hogy apróságok megzavarnának.

Ikrek 

V. 21. – VI. 21.
Sok új ötlet merülhet fel benned, de légy objektív a saját képességeiddel kapcsolatban. A túlbecsülés és az alábecsülése sem jó út. Maradj valahol a középmezőnyben és megtalálod magadat, végre tudod hajtani a feladataidat. A csillagok azt üzenik: ne foglalkozz mások véleményével! Általánosságban elmondható, hogy ez a hónap akkor lesz jó neked, ha megfelelően osztod el az energiáidat. Ne hagyj mindent az utolsó pillanatra.  

Rák 

VI. 22. – VII. 22.
Úgy érezheted februárban, hogy lehullanak végre a nehéz terhek a válladról, hiszen eljött a régi adósságok, gondok törlesztésének az ideje. Február a felfedezések hónapja is lehet számodra, de ehhez sokkal bátrabbnak, felszabadultabbnak kell lenned. Ha önbizalommal telve teszed meg az első lépéseket az új életed felé, akkor biztosan sikereket érhetsz el, és új határokat szabhatsz magadnak a világ megértésére.

Oroszlán 

VII. 23. – VIII. 23.
Igazi stílusikon lehetsz ebben a hónapban, vonzó az ellenkező nem számára, aki erőt, magabiztosságot és bájt áraszt magából. Ennek is köszönhetően sok támogatást kaphatsz és új kapcsolatokat köthetsz, amelyek mind a magánéletedben, mind a munkahelyeden sikereket hozhatnak számodra. Bármilyen nyilvános megszólalásod sikeresnek ígérkezik, még akkor is, ha csak a napi értekezletről van szó. Minden lehetőséget használj ki, hogy elmondd az ötleteidet.

Szűz

VIII. 24. – IX. 23.
Nehézségekbe ütközhetsz februárban, ezért változtatni akarsz majd az életeden. Lesz olyan Szűz jegyű, akinek megkérik a kezét, és lesz olyan, akinek új állást ajánlanak fel egy másik cégnél. A legfontosabb, hogy megtanuld élvezni azt, amit éppen csinálsz. Ne feledd, ebben a hónapban ez legyen a szlogened: „Nem oda megyek, ahová mennem kell, hanem oda, ahol kellemesebb számomra.” Ne aggódj, ha a dolgok nem úgy működnek, mint korábban. Most új lehetőségeket kell találnod. 

Mérleg

IX. 24. – X. 23.
Segítségre lesz szükséged az elkövetkezendő hetekben, és ehhez nyugodtan kérj támogatást a barátoktól, rokonoktól, ez nem a gyengeség jele. Lesz, aki elutasít, de többen állnak majd melletted. Nem zárható ki a munkahelyi romantika lehetősége. Ez sok új érzést, élményt adhat. Szánj időt a gondolkodásra, az életed átnézésére, és a lehetséges nehézségek új gondolatokat ihletnek. Ha vannak gyermekeid, okozhatnak némi fejfájást.

Skorpió

X. 24. – XI. 22.
Tölts több időt a családoddal, a szeretteiddel. Bármilyen formában mutatod ki a szeretetedet, vissza fog térni hozzád. Érdemes sok mindent háttérbe szorítani, és a családi kapcsolatok javításán, a régi barátokkal való kapcsolatok feltámasztásán dolgozni. Ha korábban valakivel összevesztél, akkor eljött a megbékélés ideje. Ha teszel magadért, érezni fogod a minőségi változást. Ha egyedülálló vagy, most találkozhatsz a Nagy Ő-vel.

Nyilas 

XI. 23. – XII. 21. 
Több tervedet is útnak indítod, megállapodásokat kötsz, és ez jó alapot jelenthet a jövőre nézve. Előfordulhat, hogy bizonyos pontokon nem minden alakul a terveid szerint, de lendülj túl a nehézségeken, mert ahol egy ajtó bezárul, ott biztosan kinyílik egy másik. Érdemes hosszabb távú terveket készíteni. Határozd meg a legfontosabb feladataidat, legyen szó a munkahelyedről, az egészségedről vagy ingatlankérdésekről. Maradj aktív, szerezz új barátokat, kapcsolatokat.

Bak

XII. 22. – I. 20.
Itt az ideje, hogy megmozdulj! A csillagok azt üzenik: nagy változások küszöbén állsz, különösen a magánéletedben és a pénzügyeidben várható fordulat. Ebben a hónapban a jövővel kapcsolatos gondolatok rengetegében találhatod magad. Ha teheted, hallgass a szívedre, és menj oda, ahol úgy érzed, elfogadnak és tisztelnek. Beszélgess az emberekkel, egyesek teljesen váratlanul kínálhatnak új lehetőségeket. Bár a Bakok megfontolt emberek, néha érdemes meghallgatni a külső véleményeket.

Vízöntő

I. 21. – II. 19. 
Ebben a hónapban az lesz a legfontosabb feladat számodra, hogy ne erőltesd túl magad. Gyorsan kiéghetsz, ezért vigyáznod kell. Meggondolatlan lépésekhez vezethet egy szerelem, amely még téged is meglep. Ez a kapcsolat végre megnyugvást és békét hozhat. Váratlan helyről érkezhet segítség, ha úgy érzed, elfogyott az energiád és nem bírod tovább. A családdal és a barátokkal a kölcsönös megértés új szakaszába léphet a kapcsolatotok.

Halak

II. 20. – III. 20.
Itt az ideje, hogy gondoskodj a magánéletedről. Az előtted álló feladat az, hogy magadra koncentrálj, tedd rendbe az egészséged és a megjelenésed, tehermentesítsd az agyad, és halaszd holnapra a feladatokat, a problémák megoldását. Nehéz feladat, de hidd el, van, amit nélküled is meg lehet oldani. A csillagok azt üzenik: dolgozz magadért, és egy idő után észreveszed, hogy az élet kiváló helyzeteket teremt számodra. Magad is meglepődsz majd, hogy a világ hogyan reagál a kéréseidre.





 





Ezeket olvastad már?
Így készítsünk öblítőt házilag!

Így készítsünk öblítőt házilag!

Súlyos figyelmeztetés: évente hat embert öl meg ez a népszerű étel

Súlyos figyelmeztetés: évente hat embert öl meg ez a népszerű étel

Így keressünk pénzt a lakásunkkal!

Így keressünk pénzt a lakásunkkal!

Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk

Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás