RETRO RÁDIÓ

A Nap a Halak jegyében jár: ilyen hatással van a csillagjegyekre

Kiderült, mi vár ma a csillagjegyekre.Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.02.20.
Módosítva: 2024.02.20.
horoszkóp Halak Nap

2024. február 20.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Nap már a Halak jegyében jár, és kedden a Hold is víz elemű jegybe lép. Ez sok érzelmet, érzékenységet jelez, ezért ma nagyon fontos, hogy a szokásosnál óvatosabban „közlekedjen” mások társaságában. Véletlenül is megsérthet valakit, és nehéz lesz kimagyarázni. 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Kedden lehet egy vita, amit kizárólag őszinteséggel érdemes kezelnie, különben mindez újra elő fog kerülni a későbbiekben. Vállalja be most a konfrontációt, mintsem hogy egy csontváz legyen a szekrényben, amely majd a legváratlanabb pillanatban borul ki a lábai elé. 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha van olyan személy a környezetében, akinek soha nem elég jó, és amit tesz, az soha nem felel meg, akkor nem biztos, hogy magában kell keresnie a hibát. Sőt, az ilyet nevezzük toxikus, mérgező személynek, és jobb, ha valahogy elhatárolja magát tőle.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha úgy éli meg, hogy egy kapcsolatban elnyomják, akkor a jelenlegi helyzete éppen alkalmassá teszi arra, hogy szépen lassan kihátráljon abból a viszonyból. Ne féljen változtatni, ha úgy érzi, szükséges. A Halak jegyében jár a Nap, most különösen érzékenyek erre az „antennái”.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Kedden pozitív meglepetést okoz valaki. Talán fenntartásai voltak vele kapcsolatban, és most kiderülhet, hogy egészen más ember, mint aminek képzelte. Lehet, hogy emiatt hirtelen a vele kapcsolatos érzelmei is megváltoznak és egyszerre különlegesnek látja az illetőt.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kedden rá kellene vennie magát, hogy egy régóta halogatott dolgot végre megtegyen, vagy belekezdjen valamibe, amire egy ideje már nagyon készül. Ne keressen hát kifogásokat és ne akarja holnapra halasztani! Ma van rá a tökéletes pillanat.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Kedden szakítson időt arra, hogy egy régóta halogatott ügyet megbeszéljen végre az ön körül élőkkel. Minden nappal egyre távolabb kerül attól, hogy konfliktusok nélkül lezárja az ügyet, jobb, ha túlesik rajta ma. Most pontosan és jól tud fogalmazni.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Lehet, hogy az elmúlt napokban több kérdés is felmerült a munkájával vagy azzal a feladattal összefüggésben, melyet rendszeresen végez. Ma lesz ideje arra, hogy mindezeket a kérdéseket figyelembe véve döntésre jusson. 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A közelmúltban volt alkalma megmutatni önmagának és a külvilágnak is, hogy mire képes, de lehet, hogy most egy olyan helyzet vár önre, amelyben mindez nem lesz elég a sikerhez. A hiba nem az ön készülékében van, hanem a környezetében.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma izgalmas, érdekes események követhetik egymást ön körül, melyek nagy része talán nem önnel történik meg közvetlenül, de az ön további életére is nagy hatással lesznek. Tartsa nyitva a szemét és figyeljen!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A mai nap erős lehet önben az érzés, hogy tennie kellene valamit a környezetéért vagy a környezetében élőkért. Találja ki hát, hogy mely terület az, ahol a legtöbbet tud segíteni, és vágjon bele! Minden jó, amit másokért tesz, visszaáramlik most önre.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma meglepetésként érheti, hogy valaki a környezetében segítségre szorul, hiszen talán róla mindig az a kép alakult ki önben, hogy erős és magabiztos. Most viszont ön tud neki segíteni. A Nap a Halak jegyében jár, és feltölti önt tetterővel.

 

Ezeket olvastad már?
Aggasztó jóslat az „élő Nostradamustól”: nem várt helyről jöhetnek a jövő járványai

Aggasztó jóslat az „élő Nostradamustól”: nem várt helyről jöhetnek a jövő járványai

Atlantisz, Eldorádó... – Szerinted is elvesztek ezek a birodalmak? Itt az igazság!

Atlantisz, Eldorádó... – Szerinted is elvesztek ezek a birodalmak? Itt az igazság!

Ragyog majd a fürdő és a padló, miután kipróbáltad ezeket a trükköket

Ragyog majd a fürdő és a padló, miután kipróbáltad ezeket a trükköket

Ma csak a szívére szabad hallgatnia ennek a csillagjegynek

Ma csak a szívére szabad hallgatnia ennek a csillagjegynek

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás