Árthatnak az energiáinknak a törött tárgyak – A boszorkány elárulta, hogyan kell megszabadulni tőlük





Sokan úgy gondolják, hogy csak a törött tükörnek vannak veszélyei, pedig számos más olyan tárgy létezik, ami negatív hatással lehet a mindennapjainkra. Iszet boszorkány elárulja, mire vigyázzunk!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.07.
Módosítva: 2024.01.07.
energia töröttség boszorkány

Nagyon sok lakásban fellelhetőek törött tárgyak, edények. Ami nem túl szerencsés, és nemcsak esztétikai okokból, hanem energetikailag sem. Ugyanis ezek a tárgyak megtörik az energiákat, így akadályozzák a pozitív energia áramlását. Például akár a kedvenc bögrénk, amiből a reggeli kávénkat kortyolgatjuk, már önmagában is ártó lehet, ha kicsorbult, kicsit megrepedt vagy esetleg hiányzik a füle. Még akkor is legyünk vele óvatosak, ha kedves emlékünk fűződik hozzá – kezdi Iszet boszorkány, főpapnő és mágus.

Tükör

Mindenki jól ismeri azt a babonát, miszerint ha egy tükör eltörik, akkor az 7 év balszerencsét jelent annak, aki a bajt okozta. Csak az nem mindegy, hogy mennyire törik össze. Ugyanis, ha csak kis része sérül, akkor az nem jelent nagy veszélyt, inkább csak kisebb bosszúságokat a mindennapokban. Mivel ezek nem is hatalmas jelentőségű dolgok, ezért általában nem is ennek tulajdonítjuk az okát. De a tükör átjárót jelent a világok között, és ha eltörik, akkor az haláleset előjele is lehet a családban. De mit tehetünk, ha eltörik vagy lecsorbul akár egy kis darabkája is? Minden esetben ajánlott szentelt vízzel keresztet rakni rá, és 7 napig rajta hagyni. Ha egy nagyobb, fali tükör megy tönkre, és szeretnénk egy újat tenni a helyére, akkor mielőtt felkerül, tisztítsuk meg a negatív rezgésektől a falfelületet úgy, hogy meggyújtunk előtte egy fehér gyertyát. Miközben ég a gyertya, kérjünk meg egy angyalt, hogy tisztítsa meg a helyet, ezzel sok negatív hatást elkerülhetünk.

Képkeret üvege

Abban az esetben, ha egy olyan képkeret törik el, amiben valakinek a fotója van, annak is nagy jelentősége van. Ha például ez egy esküvői kép vagy a házaspárról készült, akkor legrosszabb esetben sajnos ez a válás előjele. De ez függ attól, hogyan ment tönkre a keret: ha semmilyen külső hatás nem történt, akkor nagy valószínűséggel fekete mágiával beleavatkoztak a házasságba. Ebben az esetben érdemes mielőbb egy spirituális szakember segítségét kérni, hogy a mágia hatását megszüntesse. Ha viszont véletlenül mi ejtjük le, akkor nagyobb veszekedésre számíthatunk a párunkkal. Amennyiben olyan kép van a keretben, ami nem házasokról készült, hanem másról, akkor egy betegség előjele lehet, ha többen szerepelnek a fotón, akkor közöttük lehet nagyobb viszály. Ám ezeket is el lehet kerülni, ha kérünk rá tisztítást és védelmet. Lehet, hogy semmilyen kapocs nincs a fotóhoz, attól függetlenül az is utalhat a lakásban lévő negatív energiára, mivel a keret üvege ugyanúgy működik, mint a tükör. Fontos, hogy a törött üveget megfelelően dobjuk ki, és a képet finoman töröljük át egy kevés sóval.

Csészék, tányérok

Ha ezek eltörnek, akkor a szegénység, nélkülözés hatásait vonzzák, mivel az étellel-itallal függenek össze. Éppen ezért ezektől a tárgyaktól érdemes minél hamarabb megszabadulni. Ahogy a tükörnél, úgy ebben az esetben is érdemes fehér gyertyát meggyújtani. De mi van akkor, ha törött porcelánokat szeretnénk megtartani például az értéke miatt vagy érzelmi okokból? Ilyenkor ajánlatos spirituális személy segítségét kérni, hogy energetikai tisztítást végezzen, hiszen ezek a tárgyak a lakásban vannak, emiatt folyamatosan megtörik a pozitív energiát, és negatív hatással vannak a tulajdonosra. Akadnak olyanok, akik például örökségből vásárolnak meg ilyen holmikat. Ilyenkor még nagyobb hangsúlyt kell fordítani az energetikai tisztításra, hiszen minden szempontból halott energia társul hozzá – írja a Fanny magazin

Így dobjuk ki őket!

Ha meg szeretnénk szabadulni az otthonunkban lévő tárgyaktól, akkor semmiképp se úgy dobjuk őket szemétbe, mint bármi mást. Hanem ezeket, még a törött tükördarabokat is tegyük egy megfelelő méretű zacskóba, szórjunk rá bőven himalájai sót, jól kössük össze a zacskót, és ezután bátran kidobhatjuk. Ugyanis a só tisztítja az energiákat, és a hatására megszűnik az energetikai kapocs a tárgy és a tulajdonosa között. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás