A Vízöntő jegy szülötte ma nagyon elemében lesz, mutatjuk, miért





Szerdán szinte ragyog, és sziporkázik, igazán vág az esze, mint a borotva. Viszont bánjon felelősen a szavakkal! Az elméje ma különösen élesen működik, és ez párosulhat a nem kevésbé éles nyelvével...



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.03.
Módosítva: 2024.01.03.
kapcsolat lendület munka horoszkóp

2024. január 3.

Horoszkóp



 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Tetszik, vagy nem tetszik, de igenis sokan adnak a véleményére. Épp ezért ma különösen fontos lehet, hogy egy hírrel, vagy eseménnyel kapcsolatban milyen álláspontot képvisel a közeli ismerősei, szerettei körében. A véleménye támpont ahhoz, hogy ki tudják alakítani a saját álláspontjukat.



 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Most kezdenek lendületbe jönni a dolgok, ezért fontos, hogy legyen nyitott az új lehetőségekre. Ma például könnyen lehet, hogy egy ilyen hír nagyon is felkelti az érdeklődését, és lázasan elkezd majd gondolkodni valamin.



 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr végre előre indult, és segít megoldani az ügyeit. A hétköznapok szintjén is érezheti, hogy visszarázódik a munkába, és innentől ténylegesen tud a jövőre, az idei esztendőre, az új célkitűzésekre koncentrálni.



 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold ma már átlép a Mérleg jegyébe, ettől az ön számára oldottabb a hangulat, az előre haladó Merkúr pedig a hatékonyságban segít. Ma már munka van, teljes erőbedobással, és igazán ügyesen intéz mindent. Nagy meglepetésekkel nem kell számolnia.



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egy régi álma válhat valóra hamarosan és ennek a híre talán éppen ma jut el önhöz. Készüljön fel azonban, mert egyben egy nehéz döntéssel is szembesülnie kell ezzel kapcsolatban. Ugyanis némi áldozatot öntől is megkövetel ez a helyzet. Gondolja át alaposan!



 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Merkúr előre indulása nagyon sokat hozzátesz az ügyeihez, a lendületéhez, és a mai naphoz is. Igazán jól tud most kommunikálni, beszéljen nyíltan, mert most minden félreértés tisztázódhat, amitől ön is megkönnyebbül.



 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Hold ma már átlép a Mérleg jegyébe, ami segít önnek a még hatékonyabb együttműködésben. Ha volt súrlódás otthon mostanában, akkor ez lesz az a nap, amikor mindezt sikerül végre félretenni. Nincs is értelme ilyen apróságokon civakodni...



 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Szerdán valaki, akivel talán már ismerték egymást, bár csak felületesen, egy egészen új oldaláról mutatkozik be, vagy egy olyan helyzet adódik, ahol közelebbről is alkalma lesz megismerkedni vele. Ne lepődj meg, ha ez a kép szöges ellentétben lesz azzal, amit eddig gondolt róla.



 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Merkúr a jegyében végre előreindul, ettől kifejezetten fellélegzik. Elég volt már a múltbeli problémákból! Most végre igazán a jövőre fókuszál. Sok terve van, vágjon neki a megvalósításuknak!



 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma egy igazán érdekes, talán furcsa hírt, vagy információt osztanak meg önnel, és ön talán elsőre nem is igazán tudja, hogy mit kezdjen vele. Pedig jó, ha rajta tartja a szemét a kérdésen, mert hamarosan nagyon fontos események kiindulópontjává válik mindez.



 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szerdán szinte ragyog, és sziporkázik, igazán vág az esze, mint a borotva. Viszont bánjon felelősen a szavakkal! Az elméje ma különösen élesen működik, és ez párosulhat a nem kevésbé éles nyelvével...



 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ha vidám és mosolygós, azzal megadja az alaphangulatát minden találkozásnak, beszélgetésnek. Ügyeljen arra, hogy a kedves mosoly ma se hiányozzon az arcáról, amikor közelebbről is megismerkedik valakivel.



 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás